Antena Căutare

Asia Express, lider de audiență. Diseară, conflict între Oana și Mihai, pe drumul spre imunitatea care aduce biletele de Malaezia

Ieri seară, la Asia Express, zeii le-au zâmbit lui Adi Nartea și Cosmin Vîjeu – echipa a câștigat un joc de amuletă greu, desfășurat pe plajă, obținând, totodată, un Joker amenințător pentru celelalte echipe. Descoperă ce se întâmplă în ediția de diseară a emisiunii, din 23 septembrie 2024.

Galerie
Descoperă ce se întâmplă în ediția din 23 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor | Antena 1

În seara aceasta, de la 20:30, urmează cursa pentru mult râvnita imunitate care vine la pachet cu biletele pentru următoarea țară de pe traseul Asia Express: Malaezia.

Emisiunea Asia Express sezonul 7 a fost lider de audiență cu ediția din 22 septembrie 2024. Ce s-a întâmplat

Difuzată de Antena 1 în intervalul 20:00 – 24:05, ediția de aseară a reality show-ului s-a impus ca lider de audiență, obținând, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 5.4 puncte de rating și o cotă de piață de 19.8%, în timp ce următorul clasat înregistra 4.8 puncte de rating și o cotă de piață de 17.7%. Reality show-ul s-a situat pe poziția fruntașă și la nivelul publicului urban, cu 5.1 puncte de rating și 15% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secunD a obținut 4.8 puncte de rating și 14.3% cotă de piață. În minutul de aur 21:50, 1,2 milioane de telespectatori au urmărit cursa de pe Drumul Zeilor.

Citește și: Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste ce au dat concurenții când își căutau cazare: ”Era ca dintr-un film de groază”

Articolul continuă după reclamă

Jocul de amuletă de la începutul etapei a patra a competiției a adus victoria echipei Adi Nartea – Cosmin Vîjeu, care s-au confruntat în probele de pe plajă cu Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, dar și cu Ioana State și Mane Voicu. Amuleta le-a adus câștigătorilor și un Joker foarte puternic. Dacă îl vor folosi, restul perechilor vor fi nevoite să oprească doar mașini albe la autostop – o condiție care poate da peste cap ordinea de pe traseu. Ce decizie vor lua Adi și Cosmin telespectatorii vor vedea în această seară, de la ora 20:30, când se va desfășura cursa pentru imunitatea care aduce biletele de Malaezia.

Ce se întâmplă în ediția de azi, 23 septembrie 2024, a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor

În această seară, echipele vor descoperi Thailanda satelor pescărești... cu miros specific. Ca să prindă peștele cel mare, concurenții vor merge prin apă, până la bărcile pescarilor, întrecându-se în capturi de diverse specii – dar se vor confrunta și cu probe care le-ar putea tăia pentru totdeauna pofta de pește. ”După primele două înghițituri, am simțit o minge de foc în stomac și m-a luat amețeala”, a povestit Ioana State despre efectul unui aliment tradițional thailandez care este în meniul obligatoriu al victoriei. Cine va câștiga imunitatea telespectatorii vor afla în ediția de diseară.

Autostopul cu miros de pește pe drumuri pustii se va dovedi și el o provocare aproape de netrecut pentru unii concurenți. Iar pentru Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, tensiunea cursei va exploda într-un conflict cu replici grele. ”Asta nu e echipă, îmi pare rău. O echipă nu face asta. Aș vrea să-mi schimb coechipierul. Știam cine-mi ești, Mihai, dar chiar cum te-am văzut aici...”, au fost cuvintele Oanei. Ce a provocat conflictul și care au fost urmările lui telespectatorii vor descoperi în ediția reality show-ului difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY de la 20:30.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național
Perioada 22 septembrie 2024

Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste ce au dat concurenții când își căutau cazare: ”Era ca dintr-un film de g... Cu ce se ocupă Vlad Condurache, fostul concurent de la Asia Express. Nu mulți știau acest detaliu despre profesia lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x