Antena Căutare

Ce culoare...îndrăzneață! Carmen Grebenișan s-a trezit plină de vopsea pe corp! „Te încadrezi în peisajul boului total”

La una dintre probele din ediția a opta din sezonul 3 al emisiunii Asia Express una dintre echipe a trăit un adevărat șoc! Alina Ceușan a turnat vopsea, din greșeală, pe Carmen Grebenișan!

Atunci când concurenții au fost nevoiți să picteze bivolii cu tot felul de desene, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au trecut prin momente nu tocmai plăcute.

Animalul s-a zbătut și accidentele nu au întârziat să apară! Practic, Alina Ceușan s-a speriat de mișcările bivolului și a vărsat vopsea, din greșeală, pe Carmen Grebenișan!

Ce culoare...îndrăzneață! Carmen Grebenișan s-a trezit plină de vopsea pe corp! „Te încadrezi în peisajul boului total”

Carmen Grebenișan s-a trezit plină de vopsea pe corp

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La finalul probei, Carmen a avut grijă să se curețe cât de bine a putut, pentru a pleca la drum cât mai curată! A fost un moment extrem de amuzant, pe care îl poți savura în clipul video de mai sus din ediția a opta din sezonul 3 al emisiunii Asia Express!

Râzi cu lacrimi! Vedetele de la Asia Express s-au apucat de colorat bivolii! „Mai avea un pic să ne pună să-l vopsim și ... Bivolii s-au relaxat și concurenții s-au conformat! Au tras căruța și au trecut prin probe de foc! „Eram deja în altă di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x