Antena Căutare

Bivolii s-au relaxat și concurenții s-au conformat! Au tras căruța și au trecut prin probe de foc! „Eram deja în altă dimensiune”

Adrenalină pură în sezonul 3 Asia Express! Florin Ristei și fratele lui, Dan, Răzvan Fodor, Chef Sorin Bontea, Alex Velea și Mario Fresh au intrat în jocul de amuletă, în ediția a opta din sezonul 3 al emisiunii!

Cele trei echipe s-au revăzut cu frumoasa Gina Pistol, ca să afle ce surprize le rezervă jocul pentru amuleta de 1000 de euro!

Cu sufletul la gură, concurenții au așteptat să afle ce trebuie să facă pentru a obține avantajul!

„Nu trebuie să mai chinuiți iar bivolii, pentru că în cursă voi trebuie să cărați carele. Faceți o cursă cu ele, unul trage, altul stă în căruță.

Vă opriți la numărul unu, unde faceți rost de niște chei, aflate în bazine cu apă, ascunse sub pietre. Mai faceți o tură și vă opriți la numărul doi, la țarcul cu ieduți. Acolo descoperiți cutii sub o plasă ce trebuie deznodată. Aici folosiți cheia de la proba anterioară. În cutii găsiți steaguri.

Bivolii s-au relaxat și concurenții s-au conformat! Au tras căruța și au trecut prin probe de foc! „Eram deja în altă dimensiune”

Concurenții de la Asia Express, la proba amuletei

Răzvan Fodor și Sorin Bontea la Asia Express

Mai faceți apoi o tură cu al vostru car, apoi mergeți la căpițe și căutați bețele pentru steag. Mai faceți o tură și la numărul patru trebuie să construiți scări. Cine pune steagul în vârful turnului primește amuleta și un super avantaj”, a explicat Gina Pistol.

A fost o probă dificilă, dar concurenții de la Asia Express au luptat cu toată forța până în ultima clipă! La final, ALex Velea și Mario Fresh au câștigat amuleta!

Ce culoare...îndrăzneață! Carmen Grebenișan s-a trezit plină de vopsea pe corp! „Te încadrezi în peisajul boului total”... Când ceri ajutor și primești un șoc! Alex Abagiu a mâncat ouă clocite și a descris gustul! „Puțin fermentat, așa! Cu tex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x