Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Vedetele de la Asia Express s-au apucat de colorat bivolii! „Mai avea un pic să ne pună să-l vopsim și pe...bile”

Carabao (bivolul de apă) este animalul național al filipinezilor. Animalul este pictat și antrenat să îngenuncheze, iar această misiune o au și vedetele Asia Express, din sezonul 3!

După ce au trecut cu brio de proba concursului de miss, concurenții din ediția a opta din sezonul 3 ale emisiunii Asia Express au privit o nouă aventură de zile mari!

De data aceasta, fiecare echipă trebuie să își aleagă un bivol, un șablon și o culoare de vopsea și apoi să treacă la treabă, desenând animalul!

Râzi cu lacrimi! Vedetele de la Asia Express s-au apucat de colorat bivolii! „Mai avea un pic să ne pună să-l vopsim și pe...bile”

Concurenții s-au apucat să picteze bivoli în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, la Asia Express

Și bivolul trebuie să fie acoperit de desene și apoi făcut să îngenuncheze, pentru ca judecătorul să dea permisiunea echipelor de-a merge mai departe, în goana după amuletă!

Sarcina nu a fost una ușoară, mai ales pentru cei care nu au copilărit la țară, precum Alex Velea!

Cum s-au descurcat vedetele din sezonul 3 al emisiunii Asia Express? Află totul urmărind materialul video de mai sus!

Delir curat la concursul de miss! Florin Ristei, defilare în chiloți la Asia Express! „Arăta ca un fetițo-băiat sărac”... Ce culoare...îndrăzneață! Carmen Grebenișan s-a trezit plină de vopsea pe corp! „Te încadrezi în peisajul boului total”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x