Antena Căutare

S-au certat între ei ca la ușa cortului! Morodan, discuții aprinse cu Teleșpan: ”Ce ai, naști? Nu mai fi o mătușă ordinară!”

Și-au câștigat imunitatea, au primit 100 de euro pentru a-i cheltui după bunul plac, dar și o cameră la hotel. Morodan și Teleșpan n-au avut treabă timp de o zi cu cursele contra cronometru, cu autostopul sau cu chinul de a face rost de cazare.

Și-au câștigat imunitatea, au primit 100 de euro pentru a-i cheltui după bunul plac, dar și o cameră la hotel. Morodan și Teleșpan n-au avut treabă timp de o zi cu cursele contra cronometru, cu autostopul sau cu chinul de a face rost de cazare.

Ar fi trebuit să fie peste măsură de fericiți, însă, aflați la cumpărături, Ana Morodan și Adrian Teleșpan au parte de discuții aprinse.

"Aveam șampon, ce-ți mai trebuie?", comentează Teleșpan.”Cei ai, naști? Nu mai fi o mătușă ordinară!”, i-a replicat Ana partenerului ei de concurs, după ce i-a reproșat că a dat banii pe încă un șampon.

Accident dureros în timpul probei cu ulei! S-a lăsat cu panică: "Băi, nu mai văd, mi-a sărit în ochi!"... Jojo și Paul Ipate au câștigat amuleta în proba de teatru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x