Antena Căutare

Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Concurenții au avut misiunea de-a găsi un pește. Ce a adus Adi Nartea

În ediția 15 din 23 septembrie 2024, concurenții au avut de trecut o probă surprinzătoare, în drumul către următoarea misiune. Ce a zis juratul, când Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au venit cu un pui de rechin.

Galerie
Adi Nartea și Cosmin Vîjeu l-au surprins pe jurat cu peștele adus, la Asia Express sezonul 7 | Antena 1

Obosiți după numeroasele provocări din ziua precedentă, concurenții stăteau și savurau cafeaua de dimineață și micul dejun atunci când Irina Fodor a transmis un mesaj despre o probă pe care echipele au fost puse să o treacă, înainte de următoarea misiune. Descoperă în rândurile de mai jos care este echipa care a terminat prima această provocare, în ediția 15 din 23 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor.

Concurenții, puși să găsească un pește în ediția din 23 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor. Ce a făcut Adi Nartea

Ziua a început în forță pentru echipa formată din Sorin Brotnei și Nicolai Tand, care s-au pregătit de probă făcându-și înviorarea și mâncând niște mango oferit de o localnică. Nu a furat mult și iată că telefonul a sunat și echipele au primit un mesaj de la Irina Fodor:

„Bună dimineața! Înainte de-a pleca în cursă trebuie să faceți rost de un pește care să cântărească mai mult de 1 kilogram, de la pescarii din sat, să aflați denumirea peștelui în thai și să-l aduceți la următoarea misiune. Succes!”, au fost indicațiile transmise de Irina Fodor.

Dornici să nu mai piardă timpul, concurenții și-au strans lucrurile și au pornit imediat la drum, ca să caute peștele de peste un kilogram greutate, cerut de Irina Fodor.

Citește și: Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Anca Țurcașiu a ajuns pe mâinile medicilor: „Nu mai puteam să respir!”

Pentru unii, sarcina a fost destul de dificilă, însă se pare că unii dintre cei mai norocoși au fost Ioana State și Mane Voicu. Gazda a fost cea care i-a ajutat să facă rost imediat de pește și astfel, echipa a pornit imediat la drum, făcând autostopul. Noroc au avut și Nicolai Tand cu Sorin Brotnei, care s-au dovedit a fi extrem de convingători pentru niște localnici. Cosmin Vîjeu, în schimb, a încercat să ofere în schimb un tricou de la nașul său, dar localnicul nu s-a lăsat convins, așa că echipa a fost nevoită să plătească peștele cu bani.

Rând pe rând, fiecare echipă a făcut tot ce e putut pentru a găsi peștele perfect, dar și pentru a convinge sătenii să îl dea, fără bani. Aventura a continuat la autostop, în ediția 15 din 23 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor.

Citește și: Asia Express sezon 7, 22 septembrie 2024. Peste ce au dat concurenții când își căutau cazare: ”Era ca dintr-un film de groază”

Ajunse la punctul de întâlnire indicat de Irina Fodor, concurenții au dat peste altă provocare: „În primul rând, puneți peștele pe care l-ați adus în ladă și pronunțați-i numele corect, pentru a putea începe misiunea! Apoi, juratul o să vă arate un alt pește și o să vă spună cum se numește. Ca să-l găsiți, veți merge prin apa mării spre bărcile marcate cu logo-ul Asia Express. Fiecare barcă este specializată într-un singur fel de pește. Găsiți barca pe care există peștele de care aveți nevoie. Pescarul o să vă dea alt pește (câte unul pentru fiecare dintre voi). Când v-ați întors pe plajă, predați cei doi peștiâ. Dacă sunt corect aleși, vi se va prezenta următorul pește. Dacă nu sunt corect aleși, va trebui să îi duceți înapoi de unde i-ați luat și să căutați altă barcă. Veți termina misiunea după ce veți găsi 5 astfel de pești. Atenție: Dacă peștele este altul decât cel care v-a fost cerut, trebuie să îl duceți înapoi la barcă. Nu mergeți decât la bărcile care au logo-ul Asia Express. Împreună trebuie să aduceți zece pești, câte 2 din fiecare specie. Succes, Țuca”.

Fără să mai stea pe gânduri, concurenții s-au apucat de treabă. Echipele au prezentat peștii cu care au venit, însă surpriza cea mare a fost atunci când Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au prezentat juratului un pui de rechin.

„Îți dai seama, cine i-a mai adus un pui de rechin, roz?”, au zis cei doi mândri, în ediția din 23 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express.

De data aceasta, prima echipă care a terminat proba a fost cea formată din Anca Țurcașiu și Andreea Samson.

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express-Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 (duminica la ora 20:00 și de luni-miercuri la ora 20:30) și în AntenaPLAY.

Cu ce se ocupă Vlad Condurache, fostul concurent de la Asia Express. Nu mulți știau acest detaliu despre profesia lui... Asia Express sezonul 7, 23 septembrie 2024. Adi Nartea și Cosmin Vijeu au decis să-și folosească Joker-ul. Ce reacții au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x