Căutare Live

Bianca Drăgușanu dă jos machiajul și tocurile și face echipă cu sora sa, Oana, la "Asia Express"

Bianca Drăgușanu a ales să ia parte la aventura „Asia Express” alături de sora ei, Oana. Emoțiile sunt mari și încă se gândește cum de a fost de acord.

Bianca Drăgușanu a ales să ia parte la aventura „Asia Express” alături de sora ei, Oana. Emoțiile sunt mari și încă se gândește cum de a fost de acord.

„Emisiunea asta e o provocare pe care nu știu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că este cea mai mare nebunie pe care am facut-o vreodată în viața mea și dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare...fără cuvinte”, a declarat ea.

Oana este mult mai optimistă în ceea ce privește tot ce urmează să se întâmple. “Experiența asta cred că o să ne învețe să trăim cu mai puțin, să ne demonstreze că în viață poți să fii fericit și cu puțin”, a povestit ea.

Vestea participării la Asia Express a venit și pe rețelele de socializare: „Nu știu dacă ați aflat, dar chiar plecăm în Asia! Plecăm în Asia, mie chiar nu îmi vine să cred și fac echipă cu cine credeți? Cu Oana, cu soră-mea. Noi nici nu am mai dormit de mult timp împreună. Da, plecăm în Asia, nu știu cât o să rezist pe acolo, că mi-e frică de șerpi, de gândaci, mă bazez pe ea, pe Oana.
Mi-e frică de șerpi! Am un coșmar, de câteva zile visez același lucru. I-am adus aminte că atunci când eram mici, ne mai băteam, dar de multe ori luam bătaie.

Ea e mai mică decât mine, dar mă bătea, că nu eram eu cea mai șmecheră din curtea școlii. Câștiga cine plângea prima. Ideea e să nu ne batem, că o să fim la televizor și nu e frumos și să nu înjurăm, că nu e frumos. Dar cred că de oboseală, de foame și de stres...Ea nu are treabă cu lumea asta nebună de showbiz, nici nu trebuie, că am eu destulă, nu îi place.
Nu îi place să fie machiată, să fie aranjată, e foarte diferită față de mine, e foarte faină soră-mea. Eu sunt mai....dar o să ne descurcăm! Am trecut eu prin altele și mai rele”
a povestit Bianca Drăgușanu, fanilor săi, pe Instagram.

9 cupluri de vedete vor pleca în aventura vieții lor în Sri Lanka și India, în noul sezon al reality-show-ului “Asia Express”. La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un Euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum.

Jojo, CRBL, Bianca Drăguşanu, Cosmin Seleși, Ruby, Iuliana Luciu și Anca Sigartău printre vedetele care vor participa la... Nouă perechi de vedete pleacă în India! Bianca Drăgușanu: "Mă tem de mizerie și șerpi"...
Ultimele știri
x