Antena Căutare

Carmen Grebenișan, cea mai provocatoare apariție de până acum! Poza a primit zeci de mii de like-uri în câteva ore

Celebra și superba Carmen Grebenișan i-a uimit pe fani cu cea mai sexy imagine de până acum! Fosta concurentă de la „Asia Express” s-a lăsat pozată în costum de baie, într-o ipostază irezistibilă.

Carmen Grebenișan, cea mai provocatoare apariție de până acum! Poza a primit zeci de mii de like-uri în câteva ore
Carmen Grebenișan face senzație pe Instagram | sursa foto: Instagram

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate bloggerițe din România, aceasta având mai bine de șase sute de mii de urmăritori doar pe Instagram.

Carmen Grebenișan, apariție de senzație pe Instagram

Fosta concurentă din sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1 a reușit să își surprindă fanii cu cea mai provocatoare fotografie de până acum.

Îmbăcată doar într-un costum de baie și purtând o pereche de ciocate deosebite, Carmen Grebenișan s-a fotografiat pe marginea lacului Tarnița din Cluj, acolo unde există o celebrp stațiune turistică.

citește și: Carmen Grebenișan, foc și pară! I-a dat cel mai tare răspuns unei fane care i-a criticat iubitul! „Stau cu el pentru asta!” – GALERIE FOTO

Imaginea a devenit instant virală și a adunat zeci de mii de reacții și numeroase comentarii din partea fanilor, în doar câteva ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ce faină ești!!!!”, „Ce frumoasa esti❤️❤️❤️”, „Superba poza,ideea pe masura👍”, „Wow👍😘🤗😍”, iată doar câteva dintre reacțiile admiratorilor săi, de pe Instagram.

citește și: Carmen Grebenișan a fost certată de mama ei, după „Asia Express”, sezonul 3! Ce i-a reproșat și pentru ce i-a spus: „Vai, bravo, tu, copile!” – VIDEO

Recent, Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, Alex Militaru. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și fanii așteaptă acum vestea legată de nuntă!

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute și urmărite bloggerițe din România și a devenit în ultimii ani un adevărat influencer în rândul tinerilor din România.

În sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, vedeta a participat alături de buna sa prietenă, Alina Ceușan. Chiar dacă nu au câștigat marele trofeu din finală, cele două au demonstrat că sunt puternice și ambițioase, nu doar frumoase!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x