Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Asia Express

LUNI, MARTI | ORA 20.30

Carmen Grebenișan, foc și pară! I-a dat cel mai tare răspuns unei fane care i-a criticat iubitul! „Stau cu el pentru asta!” – GALERIE FOTO

Carmen Grebenișan i-a dat un răspuns sarcastic, scurt și la obiect, unei fane care i-a criticat iubitul, după ce ea a publicat pe internet  mai multe fotografii în care apare alături de el.

Carmen Grebenișan și iubitul ei

Fosta concurentă la „Asia Express – Drumul Comorilor” Carmen Grebenișan și iubitul ei au fost fotografiați împreună, într-un moment plin de tandrețe, dar și de amuzament, pe plajă.

La una dintre imaginile pe care le-a publicat pe internet, o femeie și-a exprimat părerea că bărbatul de lângă Carmen Grebenișan pare prea bătrân pentru ea.

„Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân”, a scris femeia. „Da, stau cu el pentru pensie”, i-a răspuns, scurt, Carmen Grebenișan, care a scris, ca descriere a unei serii de fotografii: „Pur și simplu nu mă pot sătura”.

Citește și: Alina Ceușan s-a dezbrăcat aproape de tot și și-a arătat burtica de gravidă! Cum arată, la 28 de săptămâni de sarcină. Ce a spus despre mamei ei. „E singura!” – FOTO

„Nu este pentru tine. Meriți un băiat pe măsura ta. Parcă este din alt film pe lângă tine. O părere…”, a mai scris și o altă persoană care îi urmărește postările lui Carmen Grebenișan. „O părere de 2 lei și zece bani”, a răspuns ea.

În discuție a intervenit și Alina Ceușan, în apărarea prietenei ei și fostei ei coechipiere de la „Asia Express – Drumul Comorilor”. „Da cine te-o întrebat? Cine ți-o cerut ție părerea în legătură cu… Orice?”, a scris ea.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro