Antena Căutare

Iuliana Luciu, ultimele declarații înainte să plece în India: "Creme, pantofi, haine..."

Iuliana Luciu a făcut ce își dorea de mult timp: și-a împachetat tot și a fugit în India pentru a participa în al doilea sezon Asia Express.

Iuliana Luciu a făcut ce își dorea de mult timp: și-a împachetat tot și a fugit în India pentru a participa în al doilea sezon Asia Express.

Iuliana și Margherita de la Clejani abia așteaptă să ajungă în Asia. Marga își pune speranțe și în faptul că își va găsi acolo jumătatea, poate un indian arătos de la Bolywood. Până atunci însă, amândouă se confruntă cu problema … bagajului. Limita de 20 de kg este mult prea puțin pentru tot ce au ele de gând să ia cu ele: creme, pantofi, haine și nu în ultimul rând două peruci blonde, pentru că au auzit că indienii sunt impresionați de blonde.

9 cupluri de vedete vor pleca în aventura vieții lor în Sri Lanka și India, în noul sezon al reality-show-ului “Asia Express”. La fel ca și în primul sezon, fiecare pereche va avea la dispoziție un Euro pe zi și va trebui să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut până acum.

Bianca Drăgușanu și sora ei, Oana, Ruby și iubitul ei, Adrian, Jojo și Paul Ipate, CRBL și Oase, prietenul lui cel mai bun, Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani, Șerban Copoț și Cosmin Seleși, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Cocuța și Bogdan Boantă, Anca Sigartău și fiul ei, Sofian Abaab sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea „Asia Express” și urmează să intre în competiția ce le poate aduce 30.000 de Euro și titlul de câștigători ai celui mai tare show de aventură din România.

Nouă perechi de vedete în noul sezon “Asia Express”. Surpriză! Ce și-a pus Ruby în bagajul pentru India... Ruby şi iubitul, interviu în premieră: "În India noi plecăm în vacanță"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x