Antena Căutare

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat imunitatea la Asia Express - Drumul Comorilor. Show-ul, lider de piață

Cele 7 echipe rămase în cursa de pe Drumul Comorilor s-au luptat luni seară pentru a obține cea mai râvnită miză din fiecare etapă: imunitatea. După o zi plină de probe și misiuni ce au stat sub specificul triburilor Igorot, supranumite și triburile vânătorilor de capete, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost primul cuplu ajuns la ultimul punct de control.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat imunitatea la Asia Express - Drumul Comorilor. Show-ul, lider de piață Galerie
Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat imunitatea

Cei doi au câștigat imunitatea mare a etapei cu numărul șase și vor beneficia de cazare, de 100 de Euro, dar și de siguranța că pentru ei Asia Express continuă: ”Mai duc reactoarele!”, au spus cei doi entuziasmați la aflarea veștii.

Au fugărit porci, au mers pe picioroange și au ajuns în tribul „vânătorilor de capete”! Ce s-a întâmplat în ediția 18 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Asia Express - Drumul Comorilor s-a clasat luni seară ca lider de piață pe toate categoriile de public. Cel mai dur reality-show a ținut în fața televizoarelor aproape 2.100.000 de telespectatori la nivel național, în minutul de maximă audiență, de la 20:15. În intervalul orar în care a fost difuzată emisiunea, 20:00 – 23:11, Asia Express a fost lider de piaţã la nivelul tututor categoriilor de public. Astfel, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 a condus cu o medie de 10,6 puncte de rating și 26.7% cotă de piață, fiind urmată de Pro TV cu 8,6 puncte de rating și 21,5 procente din cota de piață. Şi la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus topul audienţelor, întregistrând un rating mediu de 8,9 puncte şi 18,3% cota de piaţã, în vreme Pro TV înregistra atunci doar 8,6 puncte de rating şi 17,6 procente din cota de piaţã. Și la nivelul întregii țări, cei mai mulți telespectatori au ales să urmărească cel mai dur reality-show, astfel că Asia Express- Drumul Comorilor a fost lider de audiență cu o medie de 9,3 puncte de rating și 18.5 cota de piață, în vreme ce Pro TV se clasa din nou pe poziţia secundã cu o medie de 9,1 puncte de rating și 18,1% cota de piață. Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00, pe publicul comercial și la nivel național.

Seara de marți va continua la Asia Express- Drumul Comorilor cu proba de amuletă, acolo unde cele 4 echipe calificate se vor lupta într-un joc de echilibru, desprins din tradițiile războinicilor Ifugao. Frații Ristei, Adda și Cătălin, Alex Abagiu și Radu, Speak și Ștefania sunt cuplurile care se vor întrece pentru suma de 1000 de Euro și un avantaj râvnit în cursă, căci cea de-a doua imunitate a etapei încă se află în joc.

După ce au parcurs mai bine de jumătate din traseul de pe Drumul Comorilor, diseară, vedetele vor fi din nou provocate într-o probă a atenției la detalii. După ce vor găsi un graffiti ascuns într-un loc din oraș, concurenții vor fi nevoiți să refacă desenul tribal în cele mai mici detalii pe mâna coechipierilor. Tatuajul va fi analizat de trei judecătoare aspre, iar de îndată ce primesc aprobarea lor, concurenților le va fi înmânată o bancnotă de 20 de Pesos în locul plicului cu instrucțiuni cu care erau obișnuiți: ”Ce aș putea să facem cu banii aștia în Filipine? Ne-am gândit că trebuie să ajungem într-un loc, însă nu știam ce să facem”. Fără o direcție clară și fără alte explicații, concurenții vor fi nevoiți să deslușească indiciul ascuns în bancnotă pentru a ajunge la următorul punct de control, acolo unde Gina Pistol îi așteaptă cu cea de-a doua imunitate a etapei.

Cum se vor descurca vedetele cu noile provocări ce îi așteaptă pe Drumul Comorilor și care este cel de-al doilea cuplu ce va fi imun în sesiunea de vot din cursa pentru ultima țansă, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară, de la 20:00.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 23 martie 2020

Au fugărit porci, au mers pe picioroange și au ajuns în tribul „vânătorilor de capete”! Ce s-a întâmplat în ediția 18 di... Lupta pentru amuletă de la Asia Express, moment neașteptat! Alexandru Abagiu a făcut un anunț ce i-a uluit pe toți: „Poț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x