Asia Express

ÎN CURÂND, O NOUĂ AVENTURĂ!

Vedetele din Asia Express au umărit împreună PREMIERA celui mai dur show de televiziune

 

La Antena 1 a luat startul cel mai dur reality show din România, Asia Express. Un show în care şapte cupluri de vedete au trăit experienţa vieţii lor pe un traseu extenuant, cu provocări extreme, fără transport, fără cazare şi cu un buget de doar un euro pe zi. Iar asta e doar o parte din ce au trăit acolo concurenţii.

Echipa Asia Express s-a reunit aseară la premiera celui mai dur reality show din România. Vedetele au retrăit aventura vieţii lor. Iar prin intermediul reţelelor de socializare, şi-au invitat şi prietenii virtuali în faţa televizoarelor.

Sentimentul care i-a încercat pe cei mai mulţi a fost.curiozitatea.

O cursă pe care cele şapte cupluri de vedete nu o vor putea uita. În cinci săptămâni. maraton au străbătut cinci mii de kilometri pe Drumul Dragonului, şi-au testat limitele, au trecut prin situaţii neprevăzute şi au avut parte de provocări greu de imaginat.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Marian Dragulescu şi soţia lui, Corina, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 14 aventurieri care se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Călătoria lor prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, cu doar un euro pe zi, poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi de la ora 20, pe Antena 1.

➡️ Urmăreşte Asia Express online

pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! Nu pierde marea aventură, intră acum >>> https://goo.gl/XS7gsC

 Nu uita de Insta: https://www.instagram.com/asiaexpressromania/​

📣 Mai multe stiri aici: http://a1.ro/asia-express/stiri/

🎬 Asia Express YouTube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCTJ9l-McDS0TEUfNHkucJog

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE