Antena Căutare

Alexandra, infuriata de testul la care le-a supus Burlacul: "Sunteti niste mere stricate"

Bogdan a vrut sa le testeze maturitate fetelor, asa ca le-a invitat sa joace "Adevar sau Provocare". Raspunsurile fetelor au iscat dezbateri aprinse, iar Alexandra a mers si mai departe jignindu-le pe concurente.

Intrebarile adresate de Catalin Botezatu au avut tenta sexuala, iar concurentele nu ar fi fost prea sincere cu raspunsurile, a constatat Burlacul. Cel mai mult i-a dat de banuit destainuirea Paulei, care nu s-a ferit sa spuna ca a facut sex in grup. Nici concurentele care au spus ca s-ar saruta oricand cu o fata nu l-au prea convins.

Momentul jocului a ajuns la punctul culminant in momentul in care Andreea si Lorena au facut front comun si au atacat-o pe Alexandra, pe care au numit-o "pitipoanca".

Aceasta a ripostat si le-a spus celor doua ca, pentru ea, "sunt niste mere stricate".

Rasturnare de situatie: Andreea, intampinata cu un sarut la revenirea in competitie... Gest de disperare din partea Lorenei: A vrut sa-i strice intalnirea lui Bogdan cu Alexandra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x