Antena Căutare

„Burlacul” a trăit prima dezamăgire de când se află în show: Monica a fost eliminată din competiție pentru că Andrei a aflat că are un iubit

„Monica are prieten și mimează că mă place pe mine?!” Asta a fost întrebarea pe care și-a pus-o aseară „Burlacul” Andrei Andrei după ce a aflat că Monica vorbește des la telefon cu un bărbat de care pare foarte apropiată.

„Monica are prieten și mimează că mă place pe mine?!” Asta a fost întrebarea pe care și-a pus-o aseară „Burlacul” Andrei Andrei după ce a aflat că Monica vorbește des la telefon cu un bărbat de care pare foarte apropiată.

Dezamăgirea lui a fost cu atât mai mare cu cât a simțit de la bun început că ceva nu e în regulă cu ea, dar a continuat să îi acorde șanse. Și mai greu de crezut este felul în care Andrei a aflat secretul concurentei: Ayda și Roxana, două rivale deja consacrate ale show-ului, s-au aliat și i-au povestit burlacului ce se întâmplă când el nu este de față.

Ediția a fost una dură, în special pentru Sabina, cea care a venit ultima în Portugalia. Vechile concurente, care se simt îndreptățite să fie în preajma lui Andrei doar pentru că au fost alese încă din prima ediție, s-au coalizat împotriva ei. „Ne unim doar ca să o dăm afară, să o facem să plece”, au decis femeile intrate din 15 ianuarie în această competiție amoroasă. „Sabina e finuță și suavă”, crede însă „Burlacul”, care a și invitat-o la o întâlnire memorabilă într-un parc de distracții și apoi la masă. Mai mult decât atât, deși o caracterizează ca fiind tăcută, tot el recunoaște că, pe termen lung, o soție mai puțin cicălitoare e mai bună la casa omului. În momentul în care Sabina s-a întors cu trandafirul salvator, Ayda a amenințat-o și i-a aruncat numeroase cuvinte dure.

Nici pentru Roxana ziua de ieri nu a fost una ușoară. Pentru că i s-a făcut foarte rău a fost dusă cu salvarea la spital, însă astfel a avut parte de o întâlnire neașteptată cu Andrei. „Burlacul” nu a stat pe gânduri când a aflat că tânara e bolnavă, așa că a decis să plece la ea în puterea nopții. Roxana s-a bucurat mult când l-a văzut, i-a sărit în brațe și l-a sărutat, iar faptul că el i-a adus și flori a cucerit-o definitiv. „El e medicamentul, când mi-e rău aduceti-mi-l pe el”, a mărturisit Roxana.

Moment DUR la "Burlacul"! Andrei a aruncat trandafirul pe care voia să i-l dea uneia dintre concurente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x