Antena Căutare

Lupta pentru inima Burlacului e tot intensă: Au mai rămas patru! Andrei Andrei a eliminat două concurente în aceeași ediție

Dacă ediția trecută toate fetele și-au făcut bagajele degeaba, ieri seară Andrei le-a luat prin surprindere și le-a transmis că două concurente vor pleca acasă.

Dacă ediția trecută toate fetele și-au făcut bagajele degeaba, ieri seară Andrei le-a luat prin surprindere și le-a transmis că două concurente vor pleca acasă.

Pentru Alice, cea care părea preferata burlacului la începutul acestui sezon, și Sabina, ultima venită în Portugalia, lupta pentru inima lui Andrei Andrei s-a încheiat ieri seară. Andreea, Ayda, Daiana și Roxana vor pleca în Algarve, unde vor arăta dacă au deslușit toate tainele bărbatului pe care și-l doresc.

Aseară, Daiana a primit trandafirul salvator după ce Andrei a dus-o să deguste vin de Porto într-o cramă cu tradiție. „Daiana știe să lupte pentru un bărbat cu armele corecte”, a declarat Andrei, foarte încântat de întâlnirea lor. „Simt că mă îndrăgostesc pe zi ce trece tot mai mult”, a mărturisit și tânăra. Și Andreea, despre care „Burlacul” are numai cuvinte de laudă, se poate considera norocoasă. Pe o plajă pustie, printre trandafiri, vin roșu și acorduri de chitară, Andrei a reușit să îi fure primul sărut. „Andreea mi se pare o fată de bun simț și cu o construcție interioară frumoasă”, spune Andrei, iar ea i-a declarat deschis: „Eu te cam vreau”.

Alice, Ayda și Sabina nu au avut parte de întâlniri private, ci au fost nevoite să împartă atenția burlacului. Strategia bărbatului de a le scoate pe toate trei în același loc s-a dovedit a fi una constructivă: puse în situații neașteptate, tinerele au fost mai autentice ca niciodată. La finalul ediției, a fost clar pentru toată lumea că Ayda a reușit să îi facă cea mai bună impresie lui Andrei, iar ea, Andreea, Daiana și Roxana își continuă ritualul de cucerire și ediția următoare.

Fără cale de întoarcere! Burlacul a luat decizia drastică de a elimina două dintre concurente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x