Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Lupta pentru inima Burlacului e tot intensă: Au mai rămas patru! Andrei Andrei a eliminat două concurente în aceeași ediție

Dacă ediția trecută toate fetele și-au făcut bagajele degeaba, ieri seară Andrei le-a luat prin surprindere și le-a transmis că două concurente vor pleca acasă.

Dacă ediția trecută toate fetele și-au făcut bagajele degeaba, ieri seară Andrei le-a luat prin surprindere și le-a transmis că două concurente vor pleca acasă.

Pentru Alice, cea care părea preferata burlacului la începutul acestui sezon, și Sabina, ultima venită în Portugalia, lupta pentru inima lui Andrei Andrei s-a încheiat ieri seară. Andreea, Ayda, Daiana și Roxana vor pleca în Algarve, unde vor arăta dacă au deslușit toate tainele bărbatului pe care și-l doresc.

Aseară, Daiana a primit trandafirul salvator după ce Andrei a dus-o să deguste vin de Porto într-o cramă cu tradiție. „Daiana știe să lupte pentru un bărbat cu armele corecte”, a declarat Andrei, foarte încântat de întâlnirea lor. „Simt că mă îndrăgostesc pe zi ce trece tot mai mult”, a mărturisit și tânăra. Și Andreea, despre care „Burlacul” are numai cuvinte de laudă, se poate considera norocoasă. Pe o plajă pustie, printre trandafiri, vin roșu și acorduri de chitară, Andrei a reușit să îi fure primul sărut. „Andreea mi se pare o fată de bun simț și cu o construcție interioară frumoasă”, spune Andrei, iar ea i-a declarat deschis: „Eu te cam vreau”.

Alice, Ayda și Sabina nu au avut parte de întâlniri private, ci au fost nevoite să împartă atenția burlacului. Strategia bărbatului de a le scoate pe toate trei în același loc s-a dovedit a fi una constructivă: puse în situații neașteptate, tinerele au fost mai autentice ca niciodată. La finalul ediției, a fost clar pentru toată lumea că Ayda a reușit să îi facă cea mai bună impresie lui Andrei, iar ea, Andreea, Daiana și Roxana își continuă ritualul de cucerire și ediția următoare.

Video