Antena Căutare

Cautare: 58 rezultate pentru "biban"

Reteta zilei: Biban la tigaie cu broccoli si vinegreta de lamaie

Reteta zilei: Biban la tigaie cu broccoli si vinegreta de lamaie

Prajitul in tigaie este cel mai popular mod de a pregati fileul de peste in restaurante pentru ca dureaza foarte putin pana ce clientul isi primeste comanda. In plus, aceasta modalitate de preparare aduce si un contrast de texturi, deoarece pielea devine crocanta, in timp ce carnea ramane frageda.

Duminica, 22.05.2011, 00:00
Reteta: biban la tigaie cu broccoli si vinegreta de lamaie

Reteta: biban la tigaie cu broccoli si vinegreta de lamaie

Prajitul in tigaie este cel mai popular mod de a pregati fileul de peste in restaurante pentru ca dureaza foarte putin pana ce clientul isi primeste comanda. In plus, aceasta modalitate de preparare aduce si un contrast de texturi, deoarece pielea devine crocanta, in timp ce carnea ramane frageda.

Joi, 05.05.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: Biban in crusta de cartofi cu sos mediteraneean

VIDEO! Reteta: Biban in crusta de cartofi cu sos mediteraneean

Nicolai si Robert au pregatit la Euforia TV o reteta de biban in crusta de cartofi, alaturi de un sos mediteraneean. Pofta buna!

Miercuri, 20.04.2011, 00:00
VIDEO! Reteta zilei: biban cu legume la cuptor

VIDEO! Reteta zilei: biban cu legume la cuptor

Don Mariano a prezentat la Euforia TV o reteta pe baza de peste: file de biban de mare cu legume, la cuptor, o mancare usoara si sanatoasa.

Joi, 03.03.2011, 00:00
VIDEO! Reteta: biban cu carnaciori

VIDEO! Reteta: biban cu carnaciori

Don Mariano propune o reteta ardeleneasca de biban cu carnaciori, pentru emisiunea "Euforia Cuisine" de pe Euforia TV. Preparatul este servit alaturi de o salata de varza.

Miercuri, 29.12.2010, 00:00
Biban cu carnaciori

Biban cu carnaciori

Don Mariano propune o reteta ardeleneasca de biban cu carnaciori, pentru emisiunea "Euforia Cuisine". Mod de preparare: e nevoie de doi bibani proaspeti, carora li se scot branhiile, apoi se curata pe interior si de solzi. Se incinge ulei de...

Joi, 14.10.2010, 15:39
Biban in crusta de cartofi cu sos mediteranean

Biban in crusta de cartofi cu sos mediteranean

Se presara cu piper si sare mai multe fileuri de biban, apoi se ung cu ulei de masline. Se dau prin razatoare mai multi cartofi pentru a obtine felii subtiri de cartofi, care se asaza apoi deasupra fileurilor. Se ung apoi cartofii cu ulei de masline si...

Marti, 13.07.2010, 17:56
File din biban de mare cu orez si dovlecel

File din biban de mare cu orez si dovlecel

Ingrediente:biban, orez, rosii, dovleac, unt, vin, smantana, busuioc. Preparare:orezul se fierbe, apoi bibanul se cresteaza si se scoate fileul. Pestele proaspat nu se sareaza inainte de a fi prajit, ci doar la final. Dupa ce se prajeste pe o parte,...

Sambata, 10.07.2010, 10:19
x