În episodul 14 al sezonului 8 Hello Chef, din 21 decembrie 2024, chef Roxana Blenche și chef Samuel au gătit pentru Fuego patru rețete. Este vorba despre lapte de pasăre, papanași ardelenești cu brânză, sarmale și escalop de ficat de rață prăjit.
Rețeta de lapte de pasăre îți aduce aminte de vremurile bune, când mâncai ceva simplu și bun. La rândul său, chef Florin Dumitrescu a pregătit desertul copilăriei!
Joi, 01.06.2023, 16:18În ediția din 26 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit o pască cu lapte de pasăre și salată.
În a șaptea ediţie al sezonului 2 Hello Chef, din 10 octombrie 2021, Roxana Blenche, prezentatoarea emisiunii culinare, alături de Rikito Watanabe (Riki) și Elena Matei, a pregătit un desert delicios, lapte de pasăre. Până să se apuce de...
În ediția a 20-a Chefi la cuțite, sezonul 9, Elena Alexandra Cucu a venit să le gătească juraților lapte de pasăre.
Pentru că este sfârșit de săptămână, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a preparat la cererea îndrăgiților matinali rețeta "Lapte de pasăre".
Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ouă, lapte, vanilie, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit "Lapte de pasăre".
Vladuț Manoliu, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la "Chefi la cuțite".
La proba individuală, membrii celor două echipe intrate la duel au trebuit să pregătească un prepatat pe bază de lactate.
Zani, din echipa lui chef Sorin Bontea, la proba individuala, a pregatit un lapte de pasăre.
Pentru nostalgici și nu numai, o delicioasă rețetă cu iz de copilărie, într-o interpretate deosebită: Rețeta Lapte de pasăre cu dantelă de zahăr caramelizat.
O rețetă inedită, rapidă și ușoară: Lapte de pasăre reinterpetat pentru mic dejun.
Iată cum prepari lapte de pasare, o rețetă în 6 pași simpli. Un desert iubit de milioane de copii, preparat de bunicile și mamele din România, îi încântă deopotrivă pe cei mari și pe cei mici
Chec cu cacao și Lapte de pasăre, două rețete îndrăgite, din copilărie, pe care orice gospodină ar trebui să le știe.
Din categoria rețetelor din copilărie adaptate zilelor noastre „Lapte de pasăre cu caramel sărat”, un desert greu de refuzat.
Totul a pornit de la o rugăminte adresată mamei de a-i face clătite. Se întâmpla acuuuum mulți ani, iar astăzi, la 12 ani, e un as în bucătărie! Și, da, vrea să devină chef când va fi mare, ceea ce pare un vis mai mult decât realizabil! În fața chefilor va veni cu un desert căruia nu îi poți rezista: lapte de pasăre!
Ti-e dor de copilărie și-ale ei deserturi delicioase? Încearcă rețeta Lapte de pasăre cu sos de cafea și dorul ți se va atenua!
Când ai poftă de un desert rapid care-ți amintește de copilărie, atunci lapte de pasăre să fie!
Petru Benedek este alpinist utilitar și spune că la înălțime se simte cel mai bine! Acum vrea să facă senzație la „Chefi la cuțite”!
Laptele de pasăre este un preparat culinar din categoria deserturilor. El constă într-o cremă fină de vanilie obținută prin fierberea gălbenușului de ou cu adaos de zahăr, lapte și vanilie.
Laptele de pasăre este un desert din copilărie, cu o combinație gustoasă între bezea și cremă de vanilie. Ingrediente 100 g zahăr tos 100 g zahăr pudră 6 ouă 1 l lapte Sare oțet 50 g zahăr...
Se spala ficare ou in parte si se dezinfecteaza
Gina Pistol și-a luat inima în dinți și a făcut un desert pe care îl adoram cu toții în copilărie: lapte de pasăre.
Luni, 14.03.2016, 09:32