Antena Căutare

Chefi fără limite, 2 martie 2022. Imunitatea pe echipă a adus o probă neașteptată. Ce au fost nevoiți să gătească

Echipa mov și echipe verde au intraat la duel și au aflat ce trebuie să gătească, în lupta lor pentru a câștiga imunitatea de echipă.

Irina Fodor a anunțat o probă de gătit neașteptată la imunitatea de echipă, în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite

Antena 1

Ziua a început în forță pentru echipa mov și echipa verde, căci urmează o nouă confruntare culinară a cărei miză schimbă complet deznodământul celui de-al doilea stage al show-ului Chefi fără limite, din insula grecească Lesbos.

Totuși, când au aflat de la Irina Fodor ce temă de gătit au, surpriza a fost mare nu doar pentru concurenți, ci și pentru chefi.

Ce temă de gătit au concurenții care luptă pentru a doua imunitate de echipă din al doilea stage, la Chefi fără limite

„A venit ziua bilanțului. Până la proba individuală mai ofer o șansă: o a doua imunitate de echipă”, a anunțat Irina Fodor, de îndată ce dueliștii au ajuns în bucătărie, la bancurile de lucru.

Surpriza a fost mare atunci când au aflat ce trebuie să gătească pentru a câștiga această confruntare, în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite, de la Antena 1.

Citește și: Chefi fără limite, 1 martie 2022. Chef Cătălin Scărlătescu nu a acceptat înfrângerea. S-a retras și a cerut explicații juraților

„M-am trezit la fel de pilaf cum am adormit după dezastrul ăla incredibil de ieri. Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. Nu mai contează. Îmi vine să leșin!”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, supărat din cauza înfrângerii din ziua precedentă.

„Suntem stresați toți, pentru că nimeni nu își dorește să ajungă la proba de eliminare. Aseară am avut o ceartă în care fiecare și-a spus ofurile, pentru că băieții și-au făcut un fel de bisericuță. De fapt, Raul a făcut în așa fel încât să îl atragă pe Istvan de partea lui și s-a făcut o bisericuță cu ei doi și una cu noi trei fetele. Nu înțeleg de ce nu suntem o echipă, de ce nu suntem uniți”, a dezvăluit Tanya Povenskaia.

„Mi se pare ciudat că Raul și Istvan vin amânpoi din bucătărie și că nu încearcă și ei să le adune, să le ajute cu un sfat bun”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Chefi fără limite, 1 martie 2022. Istvan Kozocsa a făcut show în bucătărie alături de Rebecca Bumputu (Becky) la proba brunch-ului

„Nu știu ce se întâmplă la scărlăței acolo, dar nu e ceva bun. Se ceartă, nu se înțeleg,e multă tensiune”, a observat Sorin Bontea.

Irina Fodor a anunțat că cele două echipe trebuie să se întreacă la făcut mezze, adică un fel de aperitve. Totuși, acestea trebuie să conțină anumite ingrediente impuse: brânză de Horezu, brânză de burduf, mălai, jumări și pălincă.

Practic, cele două echipe trebuie să facă o reinterpretare a gustărilor grecești, dar cu ingrediente românești. Așa cum era de așteptat, proba anunțată de Irina Fodor i-a luat din plin prin surprindere pe concurenți, dar mai ales pe chefi.

Și ca provocarea să fie și mai mare, timpul petrecut în cămară este inclus în cel al probei, motiv pentru care ideile trebuie să vină rapid! După ce s-au sfătuit cu chef-ul echipei din care fac parte, concurenții, dueliștii au decis ce preparate vor pregăti, în ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1.

Când cronometrul a pornit, toată lumea s-a apucat imediat de gătit și fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun, deși emoțiile au atins cote mari.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 6 a emisiunii Chefi fără limite de la Antena 1 ca să vezi ce a urmat.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chios, Lesbos, Limnos, Seres, Meteora, Corfu, Mani, Creta, Naxos, Atena sunt cele 10 insule grecești pe unde se vor plimba echipele, în goana după victorie.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Citește și: Cum poți comanda preparatele prezentate la Chefi fără limite de la Antena 1, primul show TV care îmbină gătitul cu călătoriile

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Chefi fără limite, 2 martie 2022. Certuri în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Ce s-a întâmplat... Chefi fără limite, 2 martie 2022. Raul și Cătălin Scărlătescu, tensiuni uriașe! De ce s-au certat și ce s-a întâmplat...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x