Antena Căutare

Prima reacție a lui Sorin Bontea după ce Daniel Jumuga (Nobo) a câștigat Chefi fără limite. Finala a strălucit în culoarea verde

Chef Sorin Bontea a fost fericitul câștigător care a cucerit Atena și și-a adjudecat titlul de Chef fără limite, dar și trofeul mult râvnit. În finală a avut doi concurenți excepționali Laura Eremia și Daniel Jumuga (Nobo), care au luptat pe ringul celor mai bune preparate, iar cel din urmă a ținut în mână, la sfârșitul serii, cecul de 30.000 de euro.

colaj de fotografii cu castigatorul chefi fara limite și sorin bontea in timp ce tinetrofeul in mana, imbracat in negru Galerie
Chef Sorin Bontea a fost fericitul câștigător care a cucerit Atena și și-a adjudecat titlul de Chef fără limite, dar și trofeul mult râvnit. În finală a avut doi concurenți excepționali Laura Eremia și Daniel Jumuga (Nobo), care au luptat pe ringul celor mai bune preparate, iar cel din urmă a ținut în mână, la sfârșitul serii, cecul de 30.000 de euro. | Antena 1/ Chefi fără limite

După desemnarea câștigătorului, chef Sorin Bontea a ținut să transmită un mesaj către comunitatea sa și către concurentul său ce a obținut marele premiu. Finala Chefi fără limite a strălucit în tunica verde, iar emoțiile au acaparat întreg platoul pus la punct de către o echipă de profesioniști.

Chef Sorin Bontea a avut mari emoții, mai ales când a văzut că scorul este foarte strâns, iar farfuriile celor doi finaliști ai săi se spărgeau rând pe rând. Juriul a fost dur, a jurizat la cele mai înalte standarde, care se ridică la nivelul stelelor Michelin, dar a desemnat un singur câștigător, care a reușit să îi impresioneze din toate punctele de vedere cu farfuriile sale și a obținut premiul de 30.0000 de euro.

Cum a reacționat Chef Sorin Bontea, după victoria din Finala Chefi fără limite 2022

Sorin Bontea a fost foarte mândru de realizările echipei sale și de concurenții care au strălucit în Marea Finală. După difuzarea emisiunii, acesta a transmis un mesaj emoționant pentru Nobo: “Bravo, @nobo_thechef 👏🏼👏🏼👏🏼 Trofeul @chefifaralimite este 💚 Mă bucur de tot ce te-am învățat și mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat!”, a scris acesta.

Nobo nu a putut trece cu vederea prea ușor mesajul maestrului său și i-a răspuns: “A fost o plăcere și o onoare să lucrez alături de dumneavoastră, am trecut prin multe în această aventură. @chef.sorinbontea.official suntem Chefi fără limite!”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Finala Chefi fără limite a început cu primele impresii după o seară absolut spectaculoasă în care s-au decis finaliștii Laura Eremia, Daniel Jumuga (Nobo) și Istvan Kozocsa, primul trimis în finală de chef Cătălin Scărlătescu. Trei eliminări au zguduit puternic, mai ales pe chef Dumitrescu Florin, care a rămas fără niciun concurent în finală.

După o călătorie de două luni prin 10 destinații spectaculoase de pe meleaguri elene, după zeci de misiuni și sesiuni de gătit în cele mai dificile condiții, a venit momentul mult așteptat.

Fiecare dintre cei trei a pregătit un meniu complet care a inclus un starter, un main course și un desert, iar farfuriile au fost jurizate de o serie de invitați speciali, chefi deținători de stele Michelin, chefi de renume, cu studii și multă experiență în domeniu, au notat plating-ul, savoarea, textura preparatelor și nota de creativitate a bucătarilor, căutând gusturi care să se evidențieze.

Citește și: Chefi fără limite și Tazz livrează meniul cu preparatele câștigătoare din finală

După mai bine de două ore în care au gătit la foc continuu, după un lung șir de emoții care păreau să scape de sub control, după o serie de farfurii impecabile jurizate și cioburi care au acoperit podeaua, numele câștigătorului avea să fie anunțat: Daniel Jumuga (Nobo).

Seara a culminat cu momentul spectaculos în care Irina Fodor i-a înmânat trofeul lui chef Sorin Bontea și cecul de 30.000 de euro lui Daniel Jumuga (Nobo), care a primit vestea uimit.

Prima reacție a lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. Ce a avut de spus învingătorul lui Chef Sorin ... Cum a reacționat Laura Eremia după finala Chefi fără limite. Ce mesaj neașteptat a transmis concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Joi, 28.04.2022, 13:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

În ediția difuzată pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se luptă pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. Deși au fost confuzi când au alfat ce trebuie să facă, cei trei chefi au trecut la treabă și au dat tot ce au mai bun.

Miercuri, 14.09.2022, 21:00
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

În ultimul episod de “Chefi fără limite, în spatele camerelor” vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, în Marea Finală, fiind momente surprinse dincolo de ceea ce văd telespectatorii. Iată cum s-a văzut Finala prin ochii echipei de producție și ce nu a avut ocazia audiența să surprindă.

Sambata, 30.04.2022, 13:23
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Miercuri seară, Chefi fără limite și-a desemnat câștigătorul primei ediții desfășurate în Grecia. După o finală grea, jucată alături de Laura Eremia și Istvan Kozocsa, Nobo din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea și-a adjudecat titlul primului sezon Chefi fără limite și premiul de 30.000 de Euro, demonstrând juriului că merită titlul de chef fără limite.

Joi, 28.04.2022, 14:12
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Daniel Jumuga (Nobo) este câștigătorul Chefi fără limite! În finala show-ului de cooking și aventură a avut alături una dintre cele mai importante persoane din viața sa, partenera lui de viață, pe care a strâns-o la piept cu putere când a pășit timid pe porțile platoului.

Joi, 28.04.2022, 13:54
Ultimele știri
x