Antena Căutare

Chefi fără limite și Tazz livrează meniul cu preparatele câștigătoare din finală

Miercuri, 27 aprilie, de la ora 20.30, Chefi fără limite, cooking show-ul de la Antena 1 își desemnează marele câștigător. Laura, Nobo și Istvan vor lupta pentru a obține cât mai multe farfurii din partea unui juriu ales pe sprânceană.

colaj de fotografii cu chefii  Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu Galerie
Chefi fără limite și Tazz livrează meniul cu preparatele câștigătoare din finală | Antena 1/ Chefi fără limite

Cei care vor decide cine merită trofeul Chefi fără limite sunt Chef Ettore Botrini, unul dintre cei mai apreciați chefi din Grecia, deținătorul unei stele Michelin, Chef Adam Kodovas și Chef Vasilis Mouratidis, doi dintre jurații Chefi la cuțite varianta grecească, Chef Florin Dumitrescu, aflat pentru prima oară în postura de a juriza o finală și Marius Tudosiei și Chef Iosif Ștefănescu, care pe lângă rolul de co-prezentatori ai emisiunii sunt și doi mari cunoscători ai artei gastronomice.

Meniu de finală la tine acasă! Chefi fără limite și Tazz le oferă și de această dată telespectatorilor posibilitatea de a gusta preparatele câștigătoare

Regulile finalei sunt și ele speciale. Cei trei concurenți au de pregătit un starter, un main course și un desert. Fiecare preparat va fi notat separat de juriu, iar la final cel care va obține cea mai mare medie va fi desemnat câștigător.

Chefi fără limite și Tazz le oferă și de această dată telespectatorilor posibilitatea de a gusta preparatele câștigătoare. Meniul de finală va conține preparatul clasat pe primul loc în fiecare dintre cele trei probe și va fi disponibil în aplicație încă din seara finalei.

Citește și: Câştigă meniul concurentului câștigător din finala Chefi fără limite! Simte-te ca un adevărat Chef la degustare

Pre-comanda se va putea plasa chiar din ziua finalei, iar comenzile și livrările vor fi valabile până la finalul săptămânii. Astfel, telespectatorii din orașele București, Cluj, Timișoara, Brașov, Iași și Constanța vor putea să își comande fie preparatele preferate din meniu, fie întreg meniul câștigător direct la ei acasă, doar prin Tazz.

Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu luptă miercuri seara pentru marele trofeu Chefi fără limite. După o călătorie de două luni prin 10 destinații spectaculoase de pe meleaguri elene, după zeci de misiuni și sesiuni de gătit în cele mai dificile condiții, a venit momentul mult așteptat.

Citește și: Chefi fără limite, episodul 29 din 26 aprilie 2022. Cine sunt cei trei concurenți eliminați în etapa de Finală din Atena și cine sunt finaliștii

Laura și Nobo din echipa lui Chef Sorin Bontea și Istvan din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu se vor înfrunta pe 27 aprilie, de la ora 20.30 în preparate spectaculoase pentru mult râvnitul titlu de Chef fără limite.

Chefi fără limite, episodul 29 din 26 aprilie 2022. Cine sunt cei trei concurenți eliminați în etapa de Finală din Atena... Finala Chefi fără limite, episodul 30 din 27 aprilie 2022. Ce se întâmplă în finala Chefi fără limite. Concurenții plâng...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Chefi fără limite - Sezonul 1: Rezumat episodul 30 Joi, 28.04.2022, 13:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online
Super Neatza, 1 martie 2024. Cum putem face bani din activitatea noastră în mediul online Vineri, 01.03.2024, 09:48
Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

Chefi la cuțite, 14 septembrie 2022. Ce bonus important a fost pus în joc pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. „E o probă grea”

În ediția difuzată pe 12 septembrie 2022 de Chefi la cuțite, Chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea se luptă pentru a șaptea amuletă a sezonului 10. Deși au fost confuzi când au alfat ce trebuie să facă, cei trei chefi au trecut la treabă și au dat tot ce au mai bun.

Miercuri, 14.09.2022, 21:00
Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

Chefi fără limite, în spatele camerelor! Ce nu s-a văzut la televizor despre Finala Chefi fără limite 2022

În ultimul episod de “Chefi fără limite, în spatele camerelor” vedem imagini care nu a fost difuzate la televizor, în Marea Finală, fiind momente surprinse dincolo de ceea ce văd telespectatorii. Iată cum s-a văzut Finala prin ochii echipei de producție și ce nu a avut ocazia audiența să surprindă.

Sambata, 30.04.2022, 13:23
Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Daniel Jumuga (Nobo) din echipa lui chef Bontea a câștigat primul sezon Chefi fără limite

Miercuri seară, Chefi fără limite și-a desemnat câștigătorul primei ediții desfășurate în Grecia. După o finală grea, jucată alături de Laura Eremia și Istvan Kozocsa, Nobo din echipa verde, condusă de chef Sorin Bontea și-a adjudecat titlul primului sezon Chefi fără limite și premiul de 30.000 de Euro, demonstrând juriului că merită titlul de chef fără limite.

Joi, 28.04.2022, 14:12
Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Cine este și cum arată soția lui Daniel Jumuga (Nobo), câștigătorul Chefi fără limite. "Nobolina" este însărcinată

Daniel Jumuga (Nobo) este câștigătorul Chefi fără limite! În finala show-ului de cooking și aventură a avut alături una dintre cele mai importante persoane din viața sa, partenera lui de viață, pe care a strâns-o la piept cu putere când a pășit timid pe porțile platoului.

Joi, 28.04.2022, 13:54
Ultimele știri
x