Te-ai săturat de clasica pâine prăjită? Atunci încearcă ceva cu adevărat gustos și rapid de făcut!
Bruschetele cu ton sunt ideale ca aperitive, dar și ca cină savuroasă, dar ușoară.
Ai nevoie de:
- pâine (de preferat baghete)
- ton întreg
- sos pesto
- ceapă
- sare și piper
- măsline (opțional)
Cum se face?
Ia baghetele, taie-le pe jumate, unge cu puțin pesto și apoi pune tonul bucăți, peste care presari câteva măsline feliate, ceapă toată mărunt, sare și piper. Desigur, poți adăuga și roșii sau orice altceva îți mai place ție.
Poftă bună!
Nu uita! Luni, 13 februarie începe cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Se anunță o bătălie crâncenă, cu preparata și mai gustoase și probe ce vor pune concurenții pe jar!
Cartof copt delicios, un preparat extrem de sănătos! E gata imediat și are un gust demențial!... Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se face SALATA ORIENTALĂ! Nu ai cum să dai greș cu cea mai simpl...