Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Cea mai bună mâncare chinezească de vită cu legume și susan se face în mai puțin de o oră!

 

Nu întotdeauna trebuie să mergi la restaurant ca să te poți bucura de o mâncare asiatică făcută ca la carte! Cum se poate pregăti cea mai bună rețetă de mâncare chinezească de vită cu mix de legume și susan? Mai simplu decât crezi, cu doar câteva ingrediente!

Ceea ce este extrem de util la această rețetă de mâncare chinezească este faptul că nu ai nevoie de multe ingrediente, iar succesul este garantat! Sățioasă și gustoasă, această mâncare poate fi servită în orice moment al zilei!

Pentru a pregăti rețeta noastră de mâncare chinezească de vită cu mix de legume și susan ai nevoie de câteva ingrediente:


  • 600 gr pulpă de vită (sau orice alt tip de carne dorești)
  • 1 ardei roșu
  • 1 ardei galben
  • ceapă
  • ciuperci
  • susan
  • 2 căței de usturoi
  • un praf de ghimbir pudră (sau ghimbir proaspăt ras)
  • sos de soia (opțional)

Cum pregătim rețeta de mâncare chinezească de vită cu mix de legume și susan? 

Mai simplu decât crezi! Punem tigaia la încins, tocăm carnea cubulețe și ardeii în formă de fâșii, iar ceapa o mărunțim fin. Noi am ales să renunțăm la ulei și să folosim o tigaie Regis Stone Pan, fiindcă ingredientele noastre nu se vor lipi deloc. 

Punem mai întâi carnea și înainte să înceapă să se rumenească adăugăm și legumele (ciupercile feliate, ardeii și ceapa). Când acestea se rumenesc frumos adăugăm puțină apă. Spre final adaugăm usturoiul pisat și un vârf de linguriță de ghimbir, sare și piper după gust. 

Când carnea devine suficient de bine gătită poți stropi cu puțin sos de soia (opțional) și apoi adaugă susan presărând cu grijă. Și asta e tot! Mâncarea se poate servi cu garnitură de orez, cu tăiței de orez sau cu sos de soia.

Fiindcă am folosit o tigaie Regis Stone Pan nici nu a fost nevoie să amestecăm de foarte multe ori, fiindcă stratul special, antiaderent, previne lipirea ingredientelor. În plus, baza din oțel inoxidabil permite distribuirea uniformă a căldurii, pentru ca mâncarea să se facă simplu și rapid. 

Am obținut o mâncare sănătoasă și gustoasă, dar cel mai important aspect este culoarea încă vie a ingredientelor folosite. 

Un alt beneficiu? Tigăile din gama Regis Stone îți oferă o calitată superioară față de cele ceramice, fiindcă sunt mult mai rezistente la zgârieturi și mai durabile.

Cu tigaia potrivită, chiar și rețetele asiatice pot fi o simplă joacă de copil! Concurenții din sezonul 6 „Chefi la cuțite” s-au convins deja că pot găsi în Regis Stone un aliat de nădejde! Uită de vechile tale tigăi și învață să gătești ca un adevărat maestru bucătar! 


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE