Mămăliga este una dintre mâncărurile tradiționale preferate ale românilor, ce se face extrem de simplu și rapid. Merge de minune cu varză, cu sarmale sau cu brânză. Totuși, cum se face cea mai bună rețetă din lume?
Ingrediente pentru cea mai bună rețetă de mămăligă:
Pentru a pregăti cea mai bună rețetă de mămăligă vei avea nevoie de câteva ingrediente, pe care le poți găsi la orice magazin din apropiere:
- mălai (de calitate superioară)
- lapte
- o bucată de unt
- sare
Mod de preparare pentru cea mai bună rețetă de mămăligă:
Cum se face cea mai bună mămăligă din lume? Extrem de simplu și rapid. Dacă rețeta clasică implică să fierbem apă, de data aceasta vom alege să folosim doar lapte!
Punem laptele și untul într-o oală și așteptăm până ce dă în clocot. Adăugăm sare și apoi presărăm cu grijă mălaiul și amestecăm fără oprire, pentru a preveni apariția cocoloașelor.
În funcție de cât de moale și pufoasă sau cât de tare dorim să iasă, se mai adaugă lapte sau mălai. Când e gata, mămăliga se varsă într-o farfurie și se servește cu ce dorește fiecare!
Poftă bună!
Nu uita! Sute de preparate delicioase te așteaptă pe pagina de rețete a emisiunii „Chefi la cuțite”!