Cu ce poți să te înulcești în zilele de post, dacă nu cu niște clătite de post! O să adori clătitele astea! Sunt atât de pufoase, de aromate și de gustoase încât o să îți fie tare greu să le împarți și cu ceilalți! Cele mai bune clătite de post pe care le-ai mâncat vreodată!
- Exact ca la clătitele obișnuite, se amestecă toate ingredientele, treptat, într-un bol mare, cu ajutorul unui tel sau al unui mixer.
- Încinge uleiul în tigaie, la foc mediu spre mare și apoi apucă-te de făcut, pe rând, clătitele. (Dacă pui 3 linguri de aluat la fiecare clătită în parte, îți vor ieși, în total, aproximativ 15 bucăți).
- Prăjește fiecare clătită 1-2 minute pe prima parte, apoi încă un minut pe cealaltă parte.
Se servesc cu gem, dulceață, unt de arahide sau cremă de ciocolată
Sursa, unica
Articolul continuă după reclamă
Chec cu lămâie și mac. O combinație pe care o vei îndrăgi de la prima degustare!...
Cum să faci gnocchi de casă cu mazăre și parmezan. Rețetă simplă și rapidă by Gordon Ramsay...