Cu ce poți să te înulcești în zilele de post, dacă nu cu niște clătite de post! O să adori clătitele astea! Sunt atât de pufoase, de aromate și de gustoase încât o să îți fie tare greu să le împarți și cu ceilalți! Cele mai bune clătite de post pe care le-ai mâncat vreodată!
- Exact ca la clătitele obișnuite, se amestecă toate ingredientele, treptat, într-un bol mare, cu ajutorul unui tel sau al unui mixer.
- Încinge uleiul în tigaie, la foc mediu spre mare și apoi apucă-te de făcut, pe rând, clătitele. (Dacă pui 3 linguri de aluat la fiecare clătită în parte, îți vor ieși, în total, aproximativ 15 bucăți).
- Prăjește fiecare clătită 1-2 minute pe prima parte, apoi încă un minut pe cealaltă parte.
Se servesc cu gem, dulceață, unt de arahide sau cremă de ciocolată
Sursa, unica
Chec cu lămâie și mac. O combinație pe care o vei îndrăgi de la prima degustare!...
Cum să faci gnocchi de casă cu mazăre și parmezan. Rețetă simplă și rapidă by Gordon Ramsay...