Antena Căutare

Chifteluțe din carne de pui, deliciul copiilor

Mai ușoare și mai sănătoase, dar, mai ales, pe placul copiilor sunt aceste mici bijuterii culinare: Chifteluțe din carne de pui!

Chifteluțe din carne de pui

Mai ușoare și mai sănătoase, dar, mai ales, pe placul copiilor sunt aceste mici bijuterii culinare: Chifteluțe din carne de pui!

Foarte gustoase sunt și aceste Chifteluțe de miel cu sos de mentă, sau aceste Chifteluțe în sos de roșii cu busuioc și usturoi!


Ingrediente pentru Chifteluțe din carne de pui

Articolul continuă după reclamă
  • 1 kg piept de pui și pulpe de pui dezosate
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 1 morcov
  • 3 cartofi
  • 1 căpățână de usturoi
  • 2 cepe
  • 2 ouă
  • câteva fire de pătrunjel verde

Mod de preparare Chifteluțe din carne de pui

Tocăm carnea de pui împreună cu ceapa și usturoiul, curățate.
Dăm pe răzătoare morcovul, curățat și cartofii, de asemeni curățați și spălați, apoi îi scurgem bine de sucul lăsat.
Amestecăm carnea tocată cu cartofii și morcovul, adăugăm condimente și sare după gust, verdeața tocată, cele două ouă și omogenizăm compoziția.
Formăm mici biluțe din compoziție și le rumenim frumos în ulei încins, întorcându-le pe toate părțile.

Servim delicioasele Chifteluțe din carne de pui ca aperitive, calde, sau reci, după preferințe.

Deliciul verii: Vinete și dovlecei pane, gratinate cu mozzarella!... Cum faci cea mai delicioasă pizza de casă cu blat pufos și topping generos!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 20 noiembrie 2024. Melania și Laurențiu au ajuns la suma de 500 de lei Miercuri, 20.11.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x