Ingrediente
- Pentru 3 portii
- 16 buc creveti (potriviti spre mari)
- 2 buchete broccoli
- 1 buchet conopida mare
- 1 portocala
- 1 grapefruit
- 1 rodie (melograna)
- 1 lamaie
- 100 ml sos de rosii
- 50 ml coniac
- 50 ml vin alb
- 1 ceapa mica
- 1 morcov
- 1 telina 1
- 30 gr unt
- sare fina si mare
- ulei de masline
- rozmarin
- salvie
- frunze de sfecla rosie mici sau frunze de spanac mici proaspete
- apa pentru fiert legumele
- apa si gheata pentru racirea lor
Mod de preparare
1. Se pune apa la fiert pentru legume , intre timp se curata crevetii de carapace, lasand ultima parte a cozii pe crevete, se deschid cu o taietura pe spatele crevetelui in forma de fluture, se lasa in frigider.
Supa crema de broccoli cu branza cu mucegai si pere caramelizate... Gutui umplute cu carne de miel sau vițel și rodie...