Ingrediente
- 2 ouă
- 200 g zahăr
- 200 ml lapte
- 200 g unt
- 2 linguri miere
- 400 g faină
- un praf sare
- 1 plic praf de copt
- esențe
- 200 g ciocolată
- 200 ml smântână pentru frișcă
- 200 g cocos
Mod de preparare
Cine nu-și mai amintește de renumitele cuburi cu miere, trase prin ciocolată și tăvalite prin nucă de cocos?
Dacă erau la modă cândva, le puteți foarte simplu relansa, preparând din nou rețeta.
Se freacă untul moale cu zahărul și mierea, apoi se adaugă ouăle, se omogenizează și se diluează cu laptele.
Se adaugă apoi, treptat, făina amestecată cu praful de copt și sarea, esențe după preferință și se întinde compoziția în tava tapetată cu hârtie de copt.
Se coace prăjitura la 180 de grade pentru 25-30 de minute, apoi se lasă să se răcească și se taie în cuburi.
Se prepară glazura încălzind smântâna și topind ciocolata ruptă, în ea.
Se trec cuburile de prajitură prin glazura caldă, apoi prin nuca de cocos și se lasă la rece pentru 30 de minute.
Să vă fie de folos!
Prăjitura "Amor Amor", gata în 15 minute, fără coacere, cu câteva ingrediente! Vezi VIDEO cu toţi paşii reţete... Bounty Bars...