Antena Căutare

De ce să le cumperi de la colțul străzii, fă-le chiar tu! Cea mai simplă rețetă de SCOVERGI de POST! Cu 10 lei, mănânci cât vrei!

De ce să le cumperi de la colțul străzii, fă-le chiar tu! Cea mai simplă rețetă de SCOVERGI de POST!

De ce să le cumperi de la colțul străzii, fă-le chiar tu! Cea mai simplă rețetă de SCOVERGI de POST! După ce le vei prepara o dată, nu vei rezista să nu mai încerci!

Ai nevoie de:

500 gr făină
300 ml apă călduţă
2 linguri ulei
1 lingură zahăr
1 linguriţă sare
7 gr drojdie uscată (sau 25 gr proaspătă)

Se prepară astfel:

Mai întâi pregătim aluatul. Amestecaţi drojdia uscată cu făină şi sarea. Apoi începeţi să adăugaţi apă în care aţi dizolvat zahărul, puţin câte puţin, şi framantati. Adăugaţi şi ueiul şi framantati până nu se mai lipeşte de mâini. Lăsaţi la dospit până îşi dublează volumul.
Formăm bile din aluat.

Mânjim mâinile cu ulei şi începem să formăm scovergile apăsând cu degetele. Nu întindem cu sucitorul, această operaţiunea se face doar cu mâinile, presând mereu cu degetele, obţinând astfel acele denivelări.

După ce aţi terminat puneţi scovergile pe suprafaţă de lucru unsă cu puţin ulei şi presaţi din nou cu degetele până ce sunt întinse suficient de bine.

Prăjim scovergile în ulei bine încins. Veţi vedea că imediat ce le punem în ulei se vor forma denivelările. Le prăji pe ambele părţi.

Gustul copilăriei nu poate fi vreodată uitat! Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți dezvăluie secretul celui mai... "Round Tacos", rețeta pe care trebuie să o încerci și tu! Totul este gata în câteva minute!...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x