Antena Căutare

File de ton în crustă de alune și nuci, cu sos de unt și lime

Dacă v-ați plictisit de rețetele clasice de pește fript sau prăjit, îmcercați acest „File de ton în crustă de alune și nuci, cu sos de unt și lime” și pe loc veți fi cuceriți!

File de ton în crustă de alune și nuci, cu sos de unt și lime

Dacă v-ați plictisit de rețetele clasice de pește fript sau prăjit, îmcercați acest
„File de ton în crustă de alune și nuci, cu sos de unt și lime” și pe loc veți fi cuceriți!

Interesantă și gustoasă este și rețeta de Pește în crustă de migdale cu sos de sparanghel și fructe de pădure.


Ingrediente pentru File de ton în crustă de alune și nuci, cu sos de unt și lime

Articolul continuă după reclamă
  • 400 g file de ton
  • sare
  • piper
  • 150 g unt
  • 50 g alune de pădure
  • 50 g nuci
  • ierburi aromate
  • 1 lime
  • 200 ml smântână de gătit

Mod de preparare File de ton în crustă de alune și nuci, cu sos de unt și lime

Alunele și nucile se toacă grosier și se amestecă cu mix de ierburi aromate.Fileul de ton se asezonează cu sare și piper, se trece prin amestecul de nuci, alune și ierburi și se trage la tigaie în puțin ulei cu unt. Se rumenește pe toate părțile.

Pentru sosul de unt cu lime, se topește untul și se adaugă treptat zeamă de lămâie amestecând intens, apoi se adaugă smântâna și coajă rasă de lime. Se lasă să fiarbă până capătă consistență, asezonându-se cu sare și piper după gust.

Fileul de ton în crustă de alune și nuci se servește cald, cu sos de unt și lime.

Clătite delicioase și pufoase, pregătite fără pic de ulei! Care este secretul...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x