Vrei să-i impresionezi pe cei dragi, sau chiar pe colindători la sărbătorile de iarnă cu ceva delicios și ușor de preparat?
Aceste minunate fursecuri cu ciocolată sau Chocolate Crinkles vor fi cu siguranță apreciate de toți!
Ingrediente
- 250 g ciocolată amăruie
- 100 g unt cu 82% grăsime
- 250 g făină
- 2 ouă medii
- 250 g zahăr pudră
- 2 lingurițe esență de rom
- 5 g praf de copt
- un praf sare
Mod de preparare fursecuri cu ciocolată sau Chocolate Crinkles
Rupem ciocolata în bucăți și o topim împreună cu untul, la bain marie.
Lăsăm compoziția să se răcească.
Amestecăm ouăle cu un praf de sare și 100 g zahăr, apoi adăugăm esența și făina amestecată cu praful de copt.
Adăugăm ciocolata topită și răcită și omogenizăm compoziția, apoi o dăm la rece pentru 2 ore.
Formăm biluțe din compoziție și le tăvălim bine prin cele 150 g zahăr rămase.
Așezăm fursecurile cu ciocolată în tava tapetată cu hârtie de copt și le dăm la cuptor pentru 15 minute, la 180 de grade.
Vor ieși niște minunății de fursecuri bombate și crăpate, iar zahărul de deasupra va crea un decor perfect pentru un desert de iarnă!