Fusilli cu somon și mazăre o rețetă simplă și gustoasă de paste, perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei.
Iancu Adrian, concurent în sezonul 8 ”Chefi la cuțite”, a venit în fața celor trei jurați cu o rețetă simplă de paste cu somon și mazăre cu care a sperat să treacă mai departe.
Rețeta de fusilli cu somon și mazăre - Ingrediente:
- 400 gr paste
- 50 gr unt
- 400 gr mazăre
- 200 gr cașcaval
- 2 file de somon
- sare și piper
Rețeta de fusilli cu somon și mazăre - Preparare
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se trec prin jet de apă rece și se lasă să se scurgă într-o strecurătoare.
Între timp, se fierbe mazărea pentru 10 minute, în apă cu sare.
Citește și: Rețetă de shaorma altfel. Shaorma turcească cu sos bechamel și legume caramelizate
Somonul se presară cu sare și piper și se frige pe grătarul bine încins, câte 15 minute pe fiecare parte.
Se pun pastele într-o tavă unsă cu unt. Se adaugă mazărea și somonul desfăcut bucățele. Se presară piper și se adaugă cașcavalul ras.
Se coc 15 minute în cuptor, la foc moderat.
Un preparat simplu, gustos și hrănitor!