Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă și gustoasă de paste

Fusilli cu somon și mazăre o rețetă simplă și gustoasă de paste, perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei.

Fusilli cu somon și mazăre

Fusilli cu somon și mazăre o rețetă simplă și gustoasă de paste, perfectă pentru una dintre mesele principale ale zilei.

Iancu Adrian, concurent în sezonul 8 ”Chefi la cuțite”, a venit în fața celor trei jurați cu o rețetă simplă de paste cu somon și mazăre cu care a sperat să treacă mai departe.

Rețeta de fusilli cu somon și mazăre - Ingrediente:


  • 400 gr paste
  • 50 gr unt
  • 400 gr mazăre
  • 200 gr cașcaval
  • 2 file de somon
  • sare și piper

Rețeta de fusilli cu somon și mazăre - Preparare

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se trec prin jet de apă rece și se lasă să se scurgă într-o strecurătoare.

Între timp, se fierbe mazărea pentru 10 minute, în apă cu sare.

Citește și: Rețetă de shaorma altfel. Shaorma turcească cu sos bechamel și legume caramelizate

Somonul se presară cu sare și piper și se frige pe grătarul bine încins, câte 15 minute pe fiecare parte.

Se pun pastele într-o tavă unsă cu unt. Se adaugă mazărea și somonul desfăcut bucățele. Se presară piper și se adaugă cașcavalul ras.

Se coc 15 minute în cuptor, la foc moderat.

Un preparat simplu, gustos și hrănitor!

Îndrăgita emisiune „Chefi la cuțite” poate fi urmărită în fiecare seară de luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1!​

Video