Antena Căutare

Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe

Te-ai săturat de gustul clasic al fripturii de porc? Încearcă rețeta de Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe și-o să vezi diferența!

Te-ai săturat de gustul clasic al fripturii de porc? Încearcă rețeta de Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe și-o să vezi diferența!


Ingrediente pentru Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață

  • 1 kg muschiuleț de porc
  • 400 g unt
  • Ulei de măsline
  • 1 legatură de ceapă verde
  • 5 cartofi pentru piure
  • 250 g dulceață de fructe de pădure
  • 1 l lapte dulce
  • 200 ml coniac
  • condimente pentru friptură de porc
  • boia de ardei dulce
  • 200 ml vin dulce
  • Sare
  • Piper
Articolul continuă după reclamă

Mod de preparare Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață

Mușchiulețil de porc se masează cu puțin ulei de măsline și se condimentează cu condimente pentru carne de porc. Se lasă câteva minute la odihnit, apoi se trage la tigaie în mult unt și se stinge cu coniac.

Cartofii se curăță, se taie în cuburi și se fierb în apă cu sare. Se pasează, apoi cu unt și se transformă în piure simplu și cremos. Se asezonează cu ceapă verde tocată în rondele.

Piureul de cartofi, se servește cu deliciosul mușchiuleț de porc și dulceață din fructe de pădure.

Fasole cu ciolan afumat. Un preparat tradițional, de nerefuzat!... Somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și sparanghel...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x