Antena Căutare

Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe

Te-ai săturat de gustul clasic al fripturii de porc? Încearcă rețeta de Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe și-o să vezi diferența!

Te-ai săturat de gustul clasic al fripturii de porc? Încearcă rețeta de Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață de fructe și-o să vezi diferența!


Ingrediente pentru Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață

  • 1 kg muschiuleț de porc
  • 400 g unt
  • Ulei de măsline
  • 1 legatură de ceapă verde
  • 5 cartofi pentru piure
  • 250 g dulceață de fructe de pădure
  • 1 l lapte dulce
  • 200 ml coniac
  • condimente pentru friptură de porc
  • boia de ardei dulce
  • 200 ml vin dulce
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare Mușchiuleț de porc în unt cu coniac servit cu dulceață

Mușchiulețil de porc se masează cu puțin ulei de măsline și se condimentează cu condimente pentru carne de porc. Se lasă câteva minute la odihnit, apoi se trage la tigaie în mult unt și se stinge cu coniac.

Cartofii se curăță, se taie în cuburi și se fierb în apă cu sare. Se pasează, apoi cu unt și se transformă în piure simplu și cremos. Se asezonează cu ceapă verde tocată în rondele.

Piureul de cartofi, se servește cu deliciosul mușchiuleț de porc și dulceață din fructe de pădure.

Fasole cu ciolan afumat. Un preparat tradițional, de nerefuzat!... Somon în sos de lămâie cu couscous, morcovi și sparanghel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x