Antena Căutare

Penne cu piept de pui în sos alb cu parmezan

Penne cu piept de pui în sos alb cu parmezan, o rețetă rapidă pentru un prânz gustos și sățios.

Rețeta Penne cu piept de pui în sos alb cu parmezan - Ingrediente


  • 400 g penne rigate Barilla
  • 1 kg piept de pui dezosat, fără piele
  • piper negru, măcinat
  • sare
  • 1 l smântână pentru gătit 30% grăsime
  • 150 ml Jagermeister
  • 1 borcan roșii uscate
  • 200 ml ulei
  • 200 g parmezan calup

Rețeta Penne cu piept de pui în sos alb cu parmezan - Preparare

Se fierb pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.

Pieptul de pui se taie cubulețe și se prăjeste în 2 linguri de ulei, condimentat doar cu puțină sare și piper negru măcinat. Când este prăjit pieptul de pui, se adaugă Jagermeister și este lăsat puțin să fiarbă până se evaporă alcoolul. Se adaugă smântâna(Grancucina) și se amestecă. La final se adaugă pastele fierte și o lingură de parmezan ras. Se amestecă și se așază în farfurie. Se decorează cu bucăți de roșii uscate și așchii de parmezan.

Mușchiuleț de porc cu ierburi de provence și broccoli cu sos alb de gorgonzola... Torteloni din sfeclă roșie cu creveți și somon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x