Rețeta Penne cu piept de pui în sos alb cu parmezan - Ingrediente
- 400 g penne rigate Barilla
- 1 kg piept de pui dezosat, fără piele
- piper negru, măcinat
- sare
- 1 l smântână pentru gătit 30% grăsime
- 150 ml Jagermeister
- 1 borcan roșii uscate
- 200 ml ulei
- 200 g parmezan calup
Rețeta Penne cu piept de pui în sos alb cu parmezan - Preparare
Se fierb pastele conform indicațiilor de pe ambalaj.
Pieptul de pui se taie cubulețe și se prăjeste în 2 linguri de ulei, condimentat doar cu puțină sare și piper negru măcinat. Când este prăjit pieptul de pui, se adaugă Jagermeister și este lăsat puțin să fiarbă până se evaporă alcoolul. Se adaugă smântâna(Grancucina) și se amestecă. La final se adaugă pastele fierte și o lingură de parmezan ras. Se amestecă și se așază în farfurie. Se decorează cu bucăți de roșii uscate și așchii de parmezan.
Mușchiuleț de porc cu ierburi de provence și broccoli cu sos alb de gorgonzola... Torteloni din sfeclă roșie cu creveți și somon...