Ingrediente
- 1 kg pui
- 3 morcovi
- 1 radacina ghimbir
- 2 ardei grasi ( rosu si verde)
- 2-3 banane plantain sa fie semi coapte
- 1 ceapa
- usturoi
- 1 leg. patrunjel
- 1 castravete
- anason
- 2 rosii
Mod de preparare
1. Puiul se transeaza in bucati mici. Se pune la fiert, in apa cu sare, cu cateva condimente. Se fierbe putin, apoi se scoate si se prajeste in ulei. Supa de carne se pune deoparte.
Articolul continuă după reclamă
2. Se curata si se spala legumele. Ardeii se taie julien, morcovii se taie rondele. Ceapa se taie solzisori. Castravetele se taie rondele. Rosiile se taie cuburi. Se calesc in ulei.
3. Bananele se curata, se felieaza oblic si se prajesc in ulei.
4. In tigaia wok in care s-au calit legumele, se adauga bucatile de carne prajita, bananele prajite si se toarna supa de carne. Se lasa sa fiarba innabusit 10 -15 minute. Se condimenteaza cu usturoi, patrunjel si anason.
Tort de dovlecei și ciocolată,sos de peperoncino și portocală cu ghimbir...
Gipsy Belly – tocăniţă de burtă cu ciorbă de spanac...