Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Roșii cherry la borcan pentru iarnă, în saramură

 

Dacă vă plac roșiile cherry de grădină și vreți să le păstrați gustul și pentru iarnă, urmați pașii acestei rețete: Roșii cherry la borcan pentru iarnă, în saramură și-o să fiți încântați de rezultat!

Încercați și rețeta noastră de Castraveți în saramură, murați la soare ca pe vremuri și vă veți aminti cu drag de bunici și dulcea copilărie!


Ingrediente pentru Roșii cherry la borcan pentru iarnă, în saramură

  • roșii cherry
  • sare
  • apă

Mod de preparare Roșii cherry la borcan pentru iarnă, în saramură

Spălați roșiile cherry și așezați-le în borcane de 720-800 ml. Presați-le cu grijă să se așeze cât mai bine și să umple toate golurile din borcane.

Adăugați o linguriță de sare pentru murături în fiecare borcan.

Completați cu apă până la filetul borcanului și înfiletați bine capacele.

Așezați borcanele în cratițe înalte, pe fundul cărora puneți câte un ștergat de bucătărie. Puneți apă în cratițe până se ajunge aproape de filetul borcanelor, apoi puneți-le la foc mediu.

Lăsați-le pe foc până la primul clocot al apei și urmăriți ca roșiile să nu se crape foarte rău.

Stingeți focul și lăsați borcanele în apă până se vor răci complet, apoi treceți-le la loc umbros și răcoros.

Să vă fie de folos!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe