Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Roșii cherry la borcan pentru iarnă, în saramură

 

Dacă vă plac roșiile cherry de grădină și vreți să le păstrați gustul și pentru iarnă, urmați pașii acestei rețete: Roșii cherry la borcan pentru iarnă, în saramură și-o să fiți încântați de rezultat!

Încercați și rețeta noastră de Castraveți în saramură, murați la soare ca pe vremuri și vă veți aminti cu drag de bunici și dulcea copilărie!


Ingrediente pentru Roșii cherry la borcan pentru iarnă, în saramură

  • roșii cherry
  • sare
  • apă

Mod de preparare Roșii cherry la borcan pentru iarnă, în saramură

Spălați roșiile cherry și așezați-le în borcane de 720-800 ml. Presați-le cu grijă să se așeze cât mai bine și să umple toate golurile din borcane.

Adăugați o linguriță de sare pentru murături în fiecare borcan.

Completați cu apă până la filetul borcanului și înfiletați bine capacele.

Așezați borcanele în cratițe înalte, pe fundul cărora puneți câte un ștergat de bucătărie. Puneți apă în cratițe până se ajunge aproape de filetul borcanelor, apoi puneți-le la foc mediu.

Lăsați-le pe foc până la primul clocot al apei și urmăriți ca roșiile să nu se crape foarte rău.

Stingeți focul și lăsați borcanele în apă până se vor răci complet, apoi treceți-le la loc umbros și răcoros.

Să vă fie de folos!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE