Ideale pentru atunci când ai musafiri, aceste rulouri din foietaj cu cașcaval și bacon afumat, dar bune și de luat la pachet!
Ingrediente
- 800 g aluat de foietaj
- 150 g cașcaval
- 150 g bacon afumat
- 1 ou
- ketchup
- piper
- busuioc uscat
- piper
Mod de preparare rulouri din foietaj cu cașcaval și bacon afumat
Aluatul de foietaj se dezgheață și se întinde.
Se unge cu ketchup și se presară cașcaval deasupra.
Se presară și piper măcinat, chimen măcinat, busuioc uscat și cubulețe de bacon afumat.
Se rulează, nu foarte strâns, apoi taie în bucăți de 2-3 cm, se așază în tava tapetată cu hârtie de copt și se ung cu ou bătut.
Se coc rulourile din foietaj cu bacon și cașcaval, pentru 20-25 de minute, la 190 de grade.
Se servesc calde, dar sunt bune și reci, luate la pachet.