Chefi la cutite

LUNI, MARȚI | ora 20.00

Rulouri din foietaj cu cașcaval și bacon afumat. Un aperitiv ușor de preparat și de mare efect!

 

Ideale pentru atunci când ai musafiri, aceste rulouri din foietaj cu cașcaval și bacon afumat, dar bune și de luat la pachet!

Ingrediente

  •  800 g aluat de foietaj
  • 150 g cașcaval 
  • 150 g bacon afumat
  • 1 ou
  • ketchup
  • piper
  • busuioc uscat
  • piper
     

Mod de preparare rulouri din foietaj cu cașcaval și bacon afumat

 Aluatul de foietaj se dezgheață și se întinde.
Se unge cu ketchup și se presară cașcaval deasupra.
Se presară și piper măcinat, chimen măcinat, busuioc uscat și cubulețe de bacon afumat.
Se rulează, nu foarte strâns, apoi taie în bucăți de 2-3 cm, se așază în tava tapetată cu hârtie de copt și se ung cu ou bătut.
Se coc rulourile din foietaj cu bacon și cașcaval, pentru 20-25 de minute, la 190 de grade.
Se servesc calde, dar sunt bune și reci, luate la pachet.
 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe