Antena Căutare

Sandvișuri savuroase și sățioase, cu piept de pui și păstăi de fasole!

Pot constitui deliciul pachetului de la serviciu, sau pot fi servite la orice masă din zi, aceste Sandvișuri savuroase și sățioase, cu piept de pui și păstăi de fasole.

Sandvișuri savuroase și sățioase, cu piept de pui și păstăi de fasole!
Un sandviș savuros și sățios, cu piept de pui și păstăi de fasole

Pot constitui deliciul pachetului de la serviciu, sau pot fi servite la orice masă din zi, aceste Sandvișuri savuroase și sățioase, cu piept de pui și păstăi de fasole.


Ingrediente pentru Sandvișuri savuroase și sățioase, cu piept de pui și păstăi de fasole

  • 1 kg piept de pui
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • chimen
  • ulei de măsline
  • 5-6 roșii mari
  • 500 g fasole verde
  • 500 g fasole galbenă
  • 1-2 linguri oțet de mere cu miere
  • 500 g caise din compot
  • 1 pâine toast fără coajă
  • 1-2 căței de usturoi
  • 100 g pecorino
  • 100 g bacon feliat și ușor afumat
  • 200 g maioneză
  • 50 g arahide prăjite

Mod de preparare Sandvișuri savuroase și sățioase, cu piept de pui și păstăi de fasole

Pieptul de pui se așază între două foi de hârtie de copt și se bate ușor cu fundul unei oale.
Se unge cu puțin ulei de măsline, apoi se condimentează cu sare, piper, rozmarin și chimen și se lasă să se odihnească așa, acoperit cu hârtia de copt, 10-15 minute, după care se dă la cuptor până se rumenește ușor.
Păstăile de fasole se fierb, separat, în apă clocotită cu sare, cu mențiunea că la cele verzi se adaugă și puțin bicarbonat, pentru a li se intensifica culoarea.
Se scurg apoi si se trec prin jet de apă rece, după care se stropesc cu putin oțet de mere amestecat cu ulei de măsline.
Feliile de bacon se așază între două foi de pergament și se dau la cuptor până se usucă ușor, apoi se trec prin robot și se amestecă cu maioneza si arahidele măcinate.
Pâinea toast se prăjește în ulei de măsline condimentat cu usturoi răzuit și rozmarin.
În momentul servirii, peste feliile de pâine se așază cubulețe de roșii, apoi pieptul de pui, fasolea verde și galbenă, felii subțiri de pecorino și jumătăți de roșii trase ușor la tigaie.
Totul se servește alături de caisele din compot și sosul de maioneză cu bacon și arahide.

Cea mai bună friptură din lume se face din ceafă de porc sau cotlet, totul stropit cu cidru de mere! Rețeta e simplă... Găluște de spanac cu urdă în sos de smântână. Un delicios preparat ce va fi adorat și repetat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x