Live acumSacrificiul
Prime Time 20:00Sacrificiul

Supă din fructe de mare servită cu baghetă crocantă

Când combini fructele de mare cu roșii proaspete, usturoi și busuioc, nu poate rezulta decât un preparat foarte gustos.

Ingrediente

  • 2 kg roșii
  • 1 căpățână usturoi
  • 200 ml ulei de masline
  • 200 g busuioc proaspăt
  • 100 g sare de mare
  • 500 ml vin alb
  • 500 g creveți
  • 500 g calamari U5
  • 300 g tentacule de caracatiță prefiartă
  • 300 g midii
  • 1 baghetă franțuzească
  • 1 legatură ceapă verde
  • 3 ardei iuți roșii

Mod de preparare

Se prepară mai întâi o emulsie de roșii.

Se curăță roșiile, se toacă și se trec prin blender împreună cu o parte din usturoi și puțin ulei.

Se adaugă la final și frunze de busuioc.

Midiile se fierb în apă cu sare.

Restul fructelor de mare se curățăși se trag la tigaie în ulei încins.

Se adaugă și midiile scurse, apoi vinul și se lasă să fiarbă până se evaporă alcoolul.

Se adaugă pasta de roșii și se mai lasă pe foc 10-12 minute, timp în care se potrivește gustul cu cele necesare.

Supa din fructe de mare se servește cu baghetă franțuzească, crocantă și se decorează cu rondele de ceapă verde și de ardei iute.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube