Inspirată din bucătăria japoneză rețeta Sushi cucerește întotdeauna orice gurmand!
Ingrediente pentru rețeta Sushi
- 500 g orez pentru sushi
- 500 g ton
- 1 mango
- 200 g icre tobiko black
- 200 g icre tobiko orange
- 200 g creveți prefierți
- sos de soia kikoma
- 200 g wasabi, praf
- 4 frunze de bambus
- oțet de orez
- 1 pachet alge, nori
- ghimbir murat rozaliu
- 300 g brânză philadelphia
Mod de preparare pentru rețeta Sushi
Se fierbe orezul în apă cu sare, iar tonul se prăjește.
Se amestecă wasabi praf cu apă pentru a forma o pastă.
Se fierb creveții.
Când este gata orezul, se amestecă cu oțetul și se așază pe o algă nori. Adăugăm brânza philadelphia, tonul prăjit, puțin mango și creveții, apoi rulăm.
Se taie tonul in 8 bucăti. 4 bucăți le dăm prin icre tobiko negre, iar 4 bucăți prin icre tobiko orange.
Se așază totul pe o frunză de bambus și pe lângă sushi se pune puțin wasabi, ghimbir murat și puțin sos de soia.
Poftă bună!
Piept de pui cu șapte tipuri de brânză... Prăjitură cu bulion și cremă de griș...