Din ce în ce mai apreciat acest sushi japonez, sau rolă cu somon, așa că nu ezitați să-l includeți în meniurile voastre!
Ingrediente pentru sushi japonez
- 1 kg file de somon
- 1 kg orez japonez
- 1 pachet de nori sushi
- 2 buc. avocado
- 250 g brânză Philadelphia
- 50 g icre tobiko
- 50 g icre roșii
- 50 g edamame
- 1 castravete
- 100 g ghimbir100 g wasabi
- Sos spicy
- Flori comestibile
- crispy
Mod de preparare sushi japonez
Se fierbe orezul japonez în vasul special, timp de 45 de minute, apoi se amestecă cu oțetul japonez..
După aproximativ 20 de minute, timp în care se răcește, se întinde orezul pe alga de sushi nori.
Se pun în interiorul algei castraveți, avocado, brânză philadelphia, icre tobiko.
Se rulează cu bambusul special.
Somonul se feliază subțire și se adaugă peste rolă.
Se rumenește apoi cu lampa special.
Rola se taie în 8 bucăți egale care se servesc cu un sos spicy, ghimbir, wasabi și icre roșii.
Desertul pizzarului, adică o delicioasă pizza desert cu rodie! Nu te-ai fi gândit la așa desert!... Lasagna cu spanac si somon. O altfel de lasagna mai simplă, mai delicioasă!...