Căutare Live

Tartar de vită

Ingrediente:

  • 1 kg mușchiuleț de vită
  • 200 gr dijon original
  • 200 gr capere
  • 500 gr castraveți cornichon în oțet
  • 1 l ulei măsline extra virgin
  • 1 kg lime
  • 20 buc ouă prepeliță
  • 2 buc toast
  • sare
  • piper
  • 200 gr pătrunjel
  • 200 gr usturoi
  • 30 gr semințe pin
  • 50 gr curcuma
  • 100 gr micro greens
  • 50 gr flori comestibile
  • 50 gr germeni ceapă

Mod de preparare:

Mușchiulețul de vită se taie mărunt. Castraveții și caperele se toacă mărunt, apoi se adaugă peste carnea mărunțită.Se adaugă muștarul Dijon, ulei de măsline, zeama de lime, ouăle. Se potrivește gustul cu sare și piper.
Se pregătește un sos pesto cu care se aromatizează crutoanele. Tartarul se montează cu ajutorul unor inele din inox, se decorează cu germeni și flori comestibile.
Se servește totul proaspăt pregătit!
Poftă bună!

Rețetă pregătită de Dobinciuc Andrei.

Cotlet de miel, cremă din brânză proaspătă de capră, mușetel și liquirizia... Caltaboș moldovenesc servit cu bulgur picant în ardei roșu și salată dulce acrișoară...
Ultimele știri