- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Tinolang frog – un preparat filipinez, dedicat consumatorilor de preparate din broască.
Ingrediente
- 500 g broaște curățate
- puține frunze verzi de ardei iute
- 1 ardei iute, roșu
- 1 ardei iute, verde
- 1 ceapă albă
- 2 căței de usturoi
- 1 buc ghimbir
- Sare
- Ulei
- Piper negru
- Sos de pește
- 2 l apă
Mod de preparare
Se încinge uleiul într-un vas.
Se adaugă usturoiul strivit și se amestecă pentru câteva secunde, apoi se adaugă ceapa tocată și rondelele de ghimbir.
Broaștele se toacă și se adaugă peste ingrediente, se amestecă pentru a se prăji uniform, apoi totul se acoperă cu apă, se așază un capac peste vas și se lasă să fiarbă, până toate ingredientele se pătrund.
Se asezonează gustul cu sare și piper și se adaugă ardeii întregi, care se lasă 5-6 minute să condimenteze preparatul.
Se servește cu garnitură de orez, decorat cu frunze de ardei și papaya.
Serenity Smoothie, un preparat vegan, inedit... Păstrăv cu dovlecei umpluți și sos de iaurt...