S-au dus vremurile în care meniul din Postul Paştelui cuprindea numai sarmale de post, tocăniţe de legume, cartofi prăjiţi, zacuscă şi salată de vinete fără maioneză! Ce rețete delicioase fac acum românii?
Românii sunt din ce în ce mai pretenţioşi la mâncare şi, chiar dacă vorbim despre o perioadă cu restricţii alimentare, nu mai acceptă orice i se pune în farfurie.
Aşa se face că reţetele de post au devenit din ce în ce mai extravagante.
Dincolo de postul trupesc, cel sufletesc este mult mai important. Totuși, la sute de kilometri de satul botoşănean, în Capitală, postul nu se mai identifică aproape deloc cu mâncarea tradiţională.
Marii bucătari demonstrează că rețetele de post nu trebuie să fie foarte banale, ci pot cuprinde și preparate delicioase și surprinzătoare! Află mai multe în clipul video de mai sus!
Pentru mai multe rețete savuroase, de post sau nu, intră pa pagina emisiunii „Chefi la cuțite”!
Sufleuri de pralină. Deserturi delicioase și fine cu o textură aerată, ce pot încânta familia toată!... Iată ce mai poți servi la mic dejun, sau, de ce nu, ca gustare printre mese! Avocado cu sfeclă roșie și brânză, pe pâine...