Antena Căutare

YAKISOBA

Se curata si se taie legumele. Carnea se taie fasii.

Ingrediente

  • 1 radacina ghimbir
  • 2 morcovi mari
  • 1/2 varza
  • 1 ceapa
  • 150 gr germeni sau muguri de soia
  • 250 gr carne de poc sau pui
  • ulei de susan
  • 100 gr. taitei japonezi
  • sos soia
  • alge uscate

Mod de preparare

1. Se curata si se taie legumele. Carnea se taie fasii.

Articolul continuă după reclamă

2. Se pune intr-o tigaie incinsa, ulei de susan cu putin ulei de floarea soarelui, se adauga carnea taiata fasii, se rumeneste putin, apoi se adauga legumele taiate si se calesc impreuna cu carnea. Se adauga taiteii japonezi si putina apa calda , la sfirsit se adauga sosul de soia si se mai lasa aproximativ 5 minute.

3. Se monteaza pe o farfurie si se presara alge uscate.

Tigaia recomandata pentru prepararea retetei este:


Pachețele de primăvară, gata în doar 15 minute! E mai simplu decât crezi, iar rezultatul este demențial!... Risotto cu hribi...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

NBA Christmas Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x