- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente
- Pentru 4 portii:
- 1,5 kg vongole veraci (scoici micute - a se tine in apa rece si sare timp de 4-5 h inainte de preparare, fara a fi miscate)
- 6 roșii inima de bou
- 4 mozzarelle de bivolița
- 1 lime
- 1 ardei iute rosu
- sare și piper
- 1 pâine de Altamura (sau similare)
- 3 crenguțe de mărar
- lăstari de ridiche (roșie și verde)
- ulei de măsline extravirgin
- capatina de usturoi
- 5 crenguțe de rozmarin
- 5 crenguțe de oregano proaspăt
- 2 pahare vin alb de calitate
Mod de preparare
Articolul continuă după reclamă
File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie...
Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi...