Antena Căutare

ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI

Adochitei Cristina a preparat o reteta de ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI (APA DE ROSII INIMA DE BOU SI SER DE MOZZARELLA DE BIVOLITA CAMPANA DOP) in show-ul Chefi la cutite

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 1,5 kg vongole veraci (scoici micute - a se tine in apa rece si sare timp de 4-5 h inainte de preparare, fara a fi miscate)
  • 6 roșii inima de bou
  • 4 mozzarelle de bivolița
  • 1 lime
  • 1 ardei iute rosu
  • sare și piper
  • 1 pâine de Altamura (sau similare)
  • 3 crenguțe  de mărar
  • lăstari de ridiche (roșie și verde)
  • ulei de măsline extravirgin
  • capatina de usturoi
  • 5 crenguțe de rozmarin
  • 5 crenguțe de oregano proaspăt
  • 2 pahare vin alb de calitate

Mod de preparare

Articolul continuă după reclamă
File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie... Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x