Antena Căutare

ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI

Adochitei Cristina a preparat o reteta de ZUPPETTA DE VONGOLE VERACI (APA DE ROSII INIMA DE BOU SI SER DE MOZZARELLA DE BIVOLITA CAMPANA DOP) in show-ul Chefi la cutite

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 1,5 kg vongole veraci (scoici micute - a se tine in apa rece si sare timp de 4-5 h inainte de preparare, fara a fi miscate)
  • 6 roșii inima de bou
  • 4 mozzarelle de bivolița
  • 1 lime
  • 1 ardei iute rosu
  • sare și piper
  • 1 pâine de Altamura (sau similare)
  • 3 crenguțe  de mărar
  • lăstari de ridiche (roșie și verde)
  • ulei de măsline extravirgin
  • capatina de usturoi
  • 5 crenguțe de rozmarin
  • 5 crenguțe de oregano proaspăt
  • 2 pahare vin alb de calitate

Mod de preparare

File de somon cu sos de mazare tarhon si lamaie... Ton in crusta de susan cu germeni de floarea soarelui si piure de morcovi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x