Marius Georgescu se recomandă a fi manager. Nu, nu de restaurant, ci de sală de fitness. Pe lângă asta, s-a apucat de bucătărie, pentru care are o pasiune extrem de mare. Motivul? S-a săturat să mănânce prost, pe fugă, mâncare nesănătoasă.
Din aceste considerente, omul nostru a zis că i-ar prinde bine o experiență de tipul celei de la „Chefi la cuțite”. Zis și făcut! S-a apucat să gătească și s-a prezentat în fața chefilor cu un preparat fusion.
Marius mai are un secret. A fost gras, spune el, deși n-ai fi bănuit o clipă. Acum e bărbat bine, cu ”sixpack-ul” (șase pătrățele - n.r.) pe abdomen! A reușit să slăbească folosindu-se de sport și mai ales de alimentație sănătoasă.
Deși s-a contrat puțin cu chef Bontea, le care l-a și luat la per tu, chefii i-au apreciat preparatul: ”Supa asta e bombă. Bravo!”, i-a spus Scărlătescu. Cu trei cuțite și multă bucurie, Marius merge mai departe! ”Sunt puțini cei care iau trei cuțite, mai ales la nivelul tău. Bucătari cu experiență nu reușesc uneori”, i-a spus și Dumitrescu.