Antena Căutare

Ceartă URIAȘĂ între chefi! Acuzații grave la adresa lui Cătălin Scărlătescu! Sorin Bontea, negru de supărare! „M-am săturat!”

S-au aprins din nou spiritele între chefi, în cea de-a treia confruntare de la „Chefi la cuțite”! O ceartă aprinsă a izbucnit între chefi, Cătălin Scărlătescu fiind acuzat că nu respectă regulile.

Ceartă URIAȘĂ între chefi! Acuzații grave la adresa lui Cătălin Scărlătescu! Sorin Bontea, negru de supărare! „M-am săturat!”
Ceartă între chefi!

Chefii Sorin Bontea și Florin Dumitrescu l-au acuzat pe chef Cătălin Scărlătescu, mai exact, că a plănuit să nu folosească jamonul ce a fost dat ca temă a acestei probe.

„Am un om care îmi taie. Și la tine nu e nici un jamon! L-a luat pe acesta gata feliat”, a spus chef Sorin Bontea.

„Folosește jambonul pe care trebuie să-l folosești! Nu lua de acela tăiat!”, a spus și chef Florin Dumitrescu.

„Proba este cu jamon. Pot să iau din cămară tot ce-mi trece mie prin cap. Dacă am un jamon feliat în cămară, pot să iau și așa ceva. Important este să folosesc și din ciolanul acela mare”, s-a apărat chef Cătălin Scărlătescu.

„Dar lasă-mă măi nene în pace! Uită-te pe cameră să vezi dacă folosesc sau nu! Nu trebuie să-i dau lui Bontea relații câte grame trebuie să feliez eu dintr-o pulpă de jamon sau dacă folosesc jamon deja feliat”, a adăugat el.

Chef Sorin Bontea a mai spus că s-a săturat să piardă probe respectând reguli, iar alții care „dau pe lângă așa” să câștige.

Război la „Chefi la cuțite”! Chef Cătălin Scărlătescu a atacat cu una dintre amulete! Lovitură sub centură pentru celela... Ups! Chef Cătălin Scărlătescu l-a făcut gelos pe soțul Amaliei? „Mă gândeam că poate mă vede!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x