Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

Aloshop te provoacă la CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă tigaia folosită de concurenții de la „Chefi la cuțite”!

 

Orice bucătar adevărat știe că reușita unei rețete se bazează nu doar pe talentul culinar, ci și pe ustensilele folosite la gătit! Intră în cea mai tare concurs al momentului și câștigă o tigaie Regis Stone, cel mai bun ajutor al concurenților de la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Concursul începe pe 21.05.2018 la ora 21:00 și se termină pe 27.05.2018, la ora 23:59!

Tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de concurs (CLICK AICI) și să răspunzi la întrebarea săptămânii: „Dacă ai fi Chef pentru o zi care ar fi preparatul semnătură al restaurantului tău?”.

Cel mai savuros răspuns va fi premiat cu o tigaie REGIS STONE PAN 28 CM, iar câștigătorul va fi anunțat luni, 28.05.2018, pe pagina de Facebook a emisiunii „Chefi la cuțite” și pe pagina concursului (a1.ro/chefilacutite/concurs).

Un bucătar priceput știe întotdeauna că fără o tigaie de calitate, reușita diferitelor rețete nu este tocmai un lucru garantat. Alimentele se pot lipi sau își pot pierde aspectul plăcut, așa că secretul succesului constă nu doar în prospețimea ingredientelor, ci și în calitatea tigăii folosite.

Regis Stone Pan este o tigaie cu înveliș special, antiaderent, ce te ajută să gătești orice tip de carne, legume, omlete sau clătite, fără să îți fie teamă că alimentele se vor lipi.

Baza din oțel inoxidabil permite distribuirea uniformă a căldurii și ingredientele se gătesc mult mai repede și mai bine. Nu trebuie să folosești ulei, nu trebuie să amesteci mereu și vei spune imediat „adio” fumului sau urmelor de arsură!

Carnea se gătește în sucul propriu și nu se lipește, legumele rămân colorate și clătitele sau omletele alunecă direct în farfurie, fără să fie nevoie să folosești vreo spatulă. Motivul? Tigaia Regis Stone Pan are un înveliș special, antiaderent, ce conferă efectul de piatră încinsă. Astfel, substanțele nutritive din alimente nu se pierd, iar mâncarea se gătește rapid, sănătos și gustos, fără prea multe bătăi de cap.

Acesta este și motivul pentru care concurenții emisiunii „Chefi la cuțite” se bazează din plin pe ajutorul oferit de tigăile din gama Regis Stone. Rețetele îndrăznețe devin o adevărată joacă de copil atunci când ai instrumente de gătit de calitate superioară. 

Așa că nu mai sta pe gânduri și intră în concurs, ca să câștigi și tu prima ta tigaie Regis Stone!

Mult succes tuturor!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI