Antena Căutare

”Amin!” Jurații Chefi la Cuțite sunt comparați cu răul suprem: ”Când s-a apropiat de mine chef Bontea, Iadul, am simțit o răsuflare, în ceafă, foarte puternică, un aer rece...”

Jurații Chefi la Cuțite sunt comparați cu răul suprem, de cătreun concurent. ”Când s-a apropiat de mine chef Bontea, Iadul, am simțit o răsuflare în ceafă foarte puternică, un aer rece...”, a spus acesta.

Degustarea pe nevăzute s-a încheiart, iar Bootcampul a început în forță. Din toți cei 120 concurenți, la finalul primei probe de testare au rămas jumătate, adică 60, ca la încheierea ultimei probe de Bootcamp, numai 18 să intre în faza de battle-uri.

Jurații Chefi la Cuțite sunt comparați cu răul suprem, de către un concurent. ”Când s-a apropiat de mine chef Bontea, Iadul, am simțit o răsuflare în ceafă foarte puternică, un aer rece...”, a spus acesta.

Andrei și Irina Strătilă, nevăzătorii din bucătăria Chefi la Cuțite, impresionează din nou. Scărlătescu: "În fața l... Aloshop te provoacă la CONCURS! Răspunde la întrebare și câștigă tigaia folosită de concurenții de la „Chefi la cuțite”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x