Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu are sau nu iubită? Dezvăluiri despre viața amoroasă a juratului „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu este îndrăgit de fanii emisiunii „Chefi la cuțite”  și nu puține sunt concurentele care vor să meargă la el în echipă. Totuși, mulți se întreabă cine este iubita juratului!

Cătălin Scărlătescu are sau nu iubită? Dezvăluiri despre viața amoroasă a juratului „Chefi la cuțite” Galerie
Cătălin Scărlătescu, detalii despre viața amoroasă

În vârstă de 48 de ani, Cătălin Scărlătescu se poate lăuda cu numeroși fani și o carieră de invidiat. Este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți chefi din România și are sute de mii de urmăritori doar pe pagina sa oficială de Instagram.

Cătălin Scărlătescu are sau nu iubită? Răspunsul dat de juratul Chefi la cuțite

În toate cele opt sezoane ale emisiunii „Chefi la cuțite”, publicul a putut observa faptul că multe dintre concurente și-au declarat admirația pentru Cătălin Scărlătescu, dar și dorința de-a se alătura echipei sale.

Mulți s-au întrebat, de-a lungul timpului, cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu. Un lucru cert este faptul că juratul emisiunii „Chefi la cuțite” este extrem de discret atunci când vine vorba despre viața personală.

citește și: Cătălin Scărlătescu, gest complet neașteptat! Ce surpriză a trăit Florin Dumitrescu: „Sărut mâna, maestre”

Deși a fost fotografiat în numeroase ocazii în compania unor prezențe feminine superbe, prea puțin s-a aflat despre relațiile acestuia.

Cătălin Scărlătescu are sau nu iubită? Dezvăluiri despre viața amoroasă a juratului „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu, detalii despre viața amoroasă

Cătălin Scărlătescu, jurat în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Într-un interviu acordat recent celor de la Viva, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că este un romantic incurabil și a oferit mai multe detalii despre viața sa amoroasă.

„Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată”, a declarat acesta, fără a confirma dacă are o iubită sau nu.

citește și: Roxana Stegaru a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu! Ce a dezvăluit la „Chefi la cuțite”

De fiecare data când a fost întrebat cine este iubita sa, Cătălin Scărlătescu a evitat, jovial și discret, să ofere detalii.

Totuși, un lucru este cert: juratul emisiunii „Chefi la cuțite” este extrem de îndrăgit de fanele sale și multe și-ar dori să îl cucerească. Nu de puține ori, acesta face senzație pe pagina sa de Instagram cu versuri emoționante, semn că este și un mare iubitor de poezie.

Vă reamintim că emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență pe toate segmentele de public... Răzvan Babană de la „Chefi la cuțite” a trecut prin momente grele din cauza coronavirusului: „Nu știam ce înseamnă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x